Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Maalesef yok.
Maalesef yok.
proyic
Yetkin
- Makaleler
- 2
Hocam mod yüklemeye açsalar ne olacak ki sadece nexux mod sitesine indirme olsa vb. Hiç denendi mi peki merak ettim save atınca oluyor mod atınca da olur belki.
Yükleyip girsem ondan bahsettim.GeForce NOW da oyunlara yüklemeden girmiyor musun zaten? Oyun kendi bilgisayarında olmayacağı için mod dosyasını da atamazsın.
Yine bağlandığın bilgisayardaki oyunu kullanır.
Hocam mod yüklemeye açsalar ne olacak ki sadece nexux mod sitesine indirme olsa vb. hiç denendi mi peki merak ettim save atınca oluyor mod atınca da olur belki.
Şahsen denemedim deneyeni de görmedim ama yüksek ihtimal ile olmaz.
pawEn
Üstün
Hayır yükleyemezsiniz.
HOİ4'e ilk önce kendi bilgisayarımda indirip türkçe yama yaptığımda ve daha sonrasında geforce now'da denediğimde oluyordu. Ama tabii ki atölye modu olması gerek.GeForce NOW da oyunlara yüklemeden girmiyor musun zaten? Oyun kendi bilgisayarında olmayacağı için mod dosyasını da atamazsın.
proyic
Yetkin
- Makaleler
- 2
HOI4'e ilk önce kendi bilgisayarımda indirip Türkçe yama yaptığımda ve daha sonrasında GeForce NOW'da denediğimde oluyordu. Ama tabii ki atölye modu olması gerek.
Oyunda atölye olsa modu atölyeye yükliyecektim fakat yok neyse yardımlar için teşekkürler keşke verileri bizim dosyamızdan çekseydi.