Tarayıcı kaynaklı olabilir. Chromium düz Chrome mu? Yoksa Google'dan arındırılmış kararsız sürüm mü? Eğer kararsız sürümse düz Chrome ile deneyin.
Ayrıca her türlü uygulamada daha iyi değerler veriyor. Tarayıcıyı çalıştıran bir sistem de olsa, belki donanım yetmiyor da olabilir. Gerçi bu uygulamaya özel de olabilir bilmiyorum.
Bunun dışında GeForce Now'da FPS oyunu oynuyorsan, özellikle CS2 falan veya Source, UE3 ve UE4 kullanan bazı oyunlarda çok saçmaladığını hatırlıyorum. Ben MMORPG oyunlar için yıllık indirimde fiyatı uygun olursa alıyorum. Malum çok yer kapladıklarından ideal oluyor. Gamepad ile oynanan oyunlar veya MMORPG pek rahatsız etmiyor. İnternet hızım 71/20 ve 40 civarı bir hız alıyor.
Şimdi test ediyorum. Bir oyunu deniyorum. ESC ile ara sahne atlaman gerekiyor ama ESC basınca tam ekrandan çıkıyor. Neyse paket kaybı hep yaşıyordum. Ani fare döndürme ve bulanıklık hariç bir sorun yaşamadım. Bir de ayar yapmadan girmişim. Ayarlara bakmak için çıktım uygulamadaki çoğu ayar yok. Kısaca V-Sync zorunlu açık başlatıyor. FPS oynuyorsanız bu da fare gecikmesi oluşturuyor.
Uygulama ve tarayıcı ayarlar kısmını da şöyle atayım.
Tarayıcı:
Uygulama:
AI-Gelişmiş yanlışım yoksa 40K ekran kartlarında gözüküyor.
Kısaca gamepad ile veya MMORPG, RPG yani FPS olmayan oyunları oynarsan çok sıkıntı yok. Ama FPS oyunu oynarım diyorsan VSync ayarı maalesef rahatsız edecektir. GSync vb. destekleyen bir cihazın varsa uygulamadan açıp, uyarlamalı yapman veya tamamen VSync ayarını kapatman gerekiyor.