Hocam pek konuyla alakalı değil ama bence işlemciyi düşürme, şahsen kendim düşürdüğümde ciddi derecede üzülmüştüm gözle görülür fark oluyor.
Konuyla neden alakalı olmasın yahu? Bildiğin konuyla alakalı işte.
Hocam pek konuyla alakalı değil ama bence işlemciyi düşürme, şahsen kendim düşürdüğümde ciddi derecede üzülmüştüm gözle görülür fark oluyor.
Konuyla neden alakalı olmasın yahu? Bildiğin konuyla alakalı işte.zaten arkadaşımın dediği işlemci yoktu orada başka bir şey sıkıştırdım araya. Bakalım ne diyecek.
Hocam zaten 8400F demişti sizde 8400F seçmişsiniz bence sorun olmayacaktır.
Yanlış bir şey yapmayalım o kadar masraf. Değiştirmekle falan uğraşmak istemiyorum. Bir de bu anakartta Wi-Fi yok galiba. Evet baktım yokmuş. O yüzden hata payının olmaması lazım, ekstradan 400-500 TL de Wi-Fi USB zımbırtısına vereceğim.![]()
Eğer modeme yakınsanız tavandan kablo ile bağlayın eğer o kadar eklemek istemiyorsanız ama bir kere alıp bir daha uğraşmamak da iyidir.
Hocam kusura bakma ama benim takıntım yüzünden tekrardan bir şey soracağım. Hem N11'den ürün almamaya yeminliyim, hem de her şeyi tek bir yerden alma gibi takıntım var. Sinerji'den senin referansınla şöyle bir şey yaptım;
Eki Görüntüle 139085
Bir sıkıntı çıkartır mı?
PSU kötü. İşlemciyi düşürmeyin, ram'i 16 GB'a düşürün. Bütçeniz olduğunda 32'ye yükseltirsiniz. 16GB ram 1080p gaming için gayet yeterli.
Her şeyi aynı yerden alma takıntınızı da anlayamadım sonuç olarak hepsi aynı ürünü satıyor. Bu şekilde yaparsanız 2-3k fazladan ödersiniz. Parçayı N11 değil oradaki satıcılar satıyor.
Size göre de bir toplama alabilir miyim rica etsem?
Ya N11 ile ilgili hem ben sorun yaşadım, hem de çok fazla sorun yaşayan gördüm. Bir de sistem hediye gelecek, karşı tarafa 40 tane link atmak enteresan olur. Ama siz yine de kendinize alacakmış gibi bir sistem ayarlar mısınız? Hem ekstra bir göz de güzel olur.
Hocam kusura bakma ama benim takıntım yüzünden tekrardan bir şey soracağım. Hem N11'den ürün almamaya yeminliyim, hem de her şeyi tek bir yerden alma gibi takıntım var. Sinerji'den senin referansınla şöyle bir şey yaptım;
Eki Görüntüle 139085
Bir sıkıntı çıkartır mı?
Attığım stok fanlı.
Hocam PSU C4, çıkartır maalesef.
Özellikle parçaların kalitesi berbat olmuş, mümkünse attıklarımı alın.
Attığım stok fanlı.