Detaylar
Kim cevapladı?DeadlyMania7 52
Bilgin
Gelecek nesillerin bugünler hakkinda söyleyebileceklerini yazin. Ilk ben yazayim.
"Eskiden insanlar taşıtlarla seyahat ediyorlarmis. Biz ışınlanabiliyoruz."
Dede neden BTC almadın?
İtachi Uchiha
Yetkin
Dede, Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu?
Dede: Ben de görmedim evladım.
Dede: Ben de görmedim evladım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Gelecek nesille anlatacak bir o kadar şey var fakat öyle çok ki muhtemelen çok zor hatırlarım.
Bu mesajın anlam kazanması için nereden baksan en az 15-20 yıl geçmesi lazım fakat umarım güzeller güzeli bir eşim ve sağlıklı çocuklarım olmuş olur.
Türkiye ve dünya tarihinin en önemli anlarına şahitlik ediyoruz ki daha neler göreceğiz kim bilir..?
Gelecek nesillerin görmemesi umuduyla.
Bu mesajın anlam kazanması için nereden baksan en az 15-20 yıl geçmesi lazım fakat umarım güzeller güzeli bir eşim ve sağlıklı çocuklarım olmuş olur.
Türkiye ve dünya tarihinin en önemli anlarına şahitlik ediyoruz ki daha neler göreceğiz kim bilir..?
Her an füze yiyebiliriz İncirlik hedef alınmış durumda.Gelecek nesille anlatacak bir o kadar şey var fakat öyle çok ki muhtemelen çok zor hatırlarım.
Bu mesajın anlam kazanması için nereden baksan en az 115-20 yıl geçmesi lazım fakat umarım güzeller güzeli bir eşim ve sağlıklı çocuklarım olmuş olur.
Benim soyumdan gelecek kişilere dünya’nın öbür ucundan bir ülke vaat ediyorum.
Türkiye'nin içinde ki bir üssü vurmak Katar'ın içinde ki vurmaya benzemez, dünyanın en güçlü orduları sıralamasında yer bulmuş bir NATO ülkesinden bahsediyoruz. Üstelik dibinde ki 36 üssü vurmak varken neden incirliği vursun dostum?Her an füze yiyebiliriz İncirlik hedef alınmış durumda.
Benim soyumdan gelecek kişilere dünya’nın öbür ucundan bir ülke vaat ediyorum.![]()
Netanyahu ne şerefsiz adammış, niye ekonomi haşa kötü? Niye Renault Clio 10 Milyon Lira? Discord niye hala yasak?