Merhaba, Discord hesabımı 2 faktör yüzünden uzun bir süre önce kaybettim fakat öncesinde Türkçe gelen mailler şu an Almanca gelmeye başladı. Gelen mailler şu an kullandığım hesaba gelen mailler ile aynı. Ben bu hesabı geri alabilir miyim? Alamaz isem nasıl kapattırabilirim? Hesabın çalınma gibi ihtimali var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?İki aşamalı doğrulama ekledikten sonra ayarlara gittiğinizde orada bir sekmeden yedek kod (backup code) içeren bir metin belgesi indiriyor. Bu metin belgesindeki yedek kodları "Doğrulamaya erişemiyor musunuz?" sekmesine tıkladıktan sonra oraya girerek giriş yapabiliyorsunuz ama sanırım yedek kodlardan yok. Öteki türlü geri alma ihtimaliniz zor gibi.Merhaba, Discord hesabımı 2 faktör yüzünden uzun bir süre önce kaybettim fakat öncesinde Türkçe gelen mailler şu an Almanca gelmeye başladı. Gelen mailler şu an kullandığım hesaba gelen mailler ile aynı. Ben bu hesabı geri alabilir miyim? Alamaz isem nasıl kapattırabilirim? Hesabın çalınma gibi ihtimali var mı?
Yapabiliyorsanız hesabı "13 yaş altı" şeklinde raporlayarak banlatabilirsiniz ama kanıt istiyorlar mı tam emin değilim.
Birini banlatmak için 12 yazması bile yeterli. Discord yetkilileri çok sert ve politikaları aşırı saçma. Bizzat yaşadığım için söylüyorum bu arada.İki aşamalı doğrulama ekledikten sonra ayarlara gittiğinizde orada bir sekmeden yedek kod (backup code) içeren bir metin belgesi indiriyor. Bu metin belgesindeki yedek kodları "Doğrulamaya erişemiyor musunuz?" sekmesine tıkladıktan sonra oraya girerek giriş yapabiliyorsunuz ama sanırım yedek kodlardan yok. Öteki türlü geri alma ihtimaliniz zor gibi.
Yapabiliyorsanız hesabı "13 yaş altı" şeklinde raporlayarak banlatabilirsiniz ama kanıt istiyorlar mı tam emin değilim.
Cidden öyle. Bir sunucuda biri şakayla karışık sohbet arasında "12 yaşındayım" yazmıştı. Sonra bir baktık harbiden ban yemiş. Yazının ekran görüntüsünü alıp Discord'a şikayet etmişler dediler. Ekran görüntüsü olayını yüzde yüz bilmiyorum ama ban olayı net.Birini banlatmak için 12 yazması bile yeterli. Discord yetkilileri çok sert ve politikaları aşırı saçma. Bizzat yaşadığım için söylüyorum bu arada.
teknolojisefiri
Becerikli
Discord hesabına giriş yapamıyorsan büyük ihtimalle çalınmış ve almanca diline çevrilmiş. Hesabının ilk mailiyle discord desteğe ticket atman gerekiyor. Duruma göre onların sorularını cevaplayacaksın.Merhaba, Discord hesabımı 2 faktör yüzünden uzun bir süre önce kaybettim fakat öncesinde Türkçe gelen mailler şu an Almanca gelmeye başladı. Gelen mailler şu an kullandığım hesaba gelen mailler ile aynı. Ben bu hesabı geri alabilir miyim? Alamaz isem nasıl kapattırabilirim? Hesabın çalınma gibi ihtimali var mı?
Ekran görüntüsü kabul edilmiyor TOS kuralları çerçevesinde. Mesaj idsini şikayet etmişlerdir. Şunu da bilmeniz lazım hocalarım Discordda örneğin 5+7 kaçtır sorusu soruluyor. Buna karşılık 12 yazıyorsunuz. Bu mesajı yollayan kişi düzenleyip “Kaç yaşındasın?” şeklinde editliyor mesajını. Ve sizi şikayet ettiğinde hesabınız kapanıyor dikkat edin.Cidden öyle. Bir sunucuda biri şakayla karışık sohbet arasında "12 yaşındayım" yazmıştı. Sonra bir baktık harbiden ban yemiş. Yazının ekran görüntüsünü alıp Discord'a şikayet etmişler dediler. Ekran görüntüsü olayını yüzde yüz bilmiyorum ama ban olayı net.
Ekran görüntüsüyle şikayet edilmiyor, mesajın ID’sini kopyalayıp discord’a bildirmen gerekiyor. Ben sevmediğim bir arkadaşıma yapmıştım, hesabı kapandı açamadı da.Cidden öyle. Bir sunucuda biri şakayla karışık sohbet arasında "12 yaşındayım" yazmıştı. Sonra bir baktık harbiden ban yemiş. Yazının ekran görüntüsünü alıp Discord'a şikayet etmişler dediler. Ekran görüntüsü olayını yüzde yüz bilmiyorum ama ban olayı net.
Google Auth ile 2FA etkinleştirilmiş ve sonradan erişimi kaybedilmiş hiçbir hesap kurtarılamaz. Hesabın kayıtlı olduğu mail adresi ile Discord Support ile görüşürseniz hesabı silebilir.
- Makaleler
- 1
Discord'u bilmem ama mail kutum katıldığımı hatırlamadığım maillerle dolu.
teknolojisefiri
Becerikli
Yanlış bilgi. Bir zamanlar öyleydi. Hesabınız çalınırsa 2ad olsun olmasın Discord geri almanızı mümkün kılıyor.Google Auth ile 2FA etkinleştirilmiş ve sonradan erişimi kaybedilmiş hiçbir hesap kurtarılamaz. Hesabın kayıtlı olduğu mail adresi ile Discord Support ile görüşürseniz hesabı silebilir.
Yanlış bilgi. Bir zamanlar öyleydi. Hesabınız çalınırsa 2ad olsun olmasın Discord geri almanızı mümkün kılıyor.
Arkadaşın hesabı çalınmamış yalnız en azından konudan öyle anladım.
Yeni konular
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
-