Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.

792

Uzman
Merhaba, tam olarak anlamamış olabilirsiniz öyleyse açıklayayım:

Biliyorsunuz ki ne kadar bildirim aldığımızda üst bölümdeki bu
IMG_4845.webp
tuş’un üzerinde belirtiliyor, burası güzel hoş ama çok fazla bildirim olabiliyor. Atıyorum, 11 bildirim almışsınız ancak bildirim düğmesine tıkladığınız zaman gelen bildirimin sayısı gözükmüyor ve sürekli kafa karıştırıyor, gelen bildirimlere numara eklenmesinin daha iyi olabileceğini düşünüyorum.🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 24 Eksi
Atıyorum, 11 bildirim almışsınız ancak bildirim düğmesine tıkladığınız zaman gelen bildirimin sayısı gözükmüyor ve sürekli kafa karıştırıyor. Gelen bildirimlere numara eklenmesinin daha iyi olabileceğini düşünüyorum.🙂
Aslında okunma süresi var. Bildirimi ne zaman okuduğunuzu görebiliyorsunuz. Buna gerek var mı? Emin olamadım.

Merhaba, tam olarak anlamamış olabilirsiniz öyleyse açıklayayım:

Biliyorsunuz ki ne kadar bildirim aldığımızda üst bölümdeki buEki Görüntüle 22419 tuş’un üzerinde belirtiliyor, burası güzel hoş ama çok fazla bildirim olabiliyor. Atıyorum, 11 bildirim almışsınız ancak bildirim düğmesine tıkladığınız zaman gelen bildirimin sayısı gözükmüyor ve sürekli kafa karıştırıyor, gelen bildirimlere numara eklenmesinin daha iyi olabileceğini düşünüyorum.🙂
Artıladım reisim. Güzel fikir.

Artıladım. Ben de öneri yapacağım, GTX 450'yi ama ban yerim diye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı, artıladım.

• Beğendim
İfadeler: 792
Mesela 10 bildirim geldi. Paneli açtığım an hepsi az önce okundu olarak gözüküyor. Numaralandırma yerine okundu sistemi sadece bildirime basınca ya da konuya gidince olarak değişse daha mantıklı olur.
Yani gelen bildirim sırası önemli değil bence. Bir önceki bildirimlerle karışmaması için okundu süresi yeterli bana kalırsa.