Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.739 Çözümler 9 Beğeniler 2.673 Yer KKTC | Gazimağusa 17 Ocak 2026 #1 Dağıtım yetişememiş gibi geldi bana, adres bulamama gibi bir sorun olsa başka bir mesaj çıkardı sanırım değil mi?
Dağıtım yetişememiş gibi geldi bana, adres bulamama gibi bir sorun olsa başka bir mesaj çıkardı sanırım değil mi?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.427 Yer Haddonfield, Illinois 17 Ocak 2026 #2 Tam yola çıkmış mesai saati dolmuş gibi geldi.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.739 Çözümler 9 Beğeniler 2.673 Yer KKTC | Gazimağusa 17 Ocak 2026 #3 Michael MYERS dedi: Tam yola çıkmış mesai saati dolmuş gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Ben de emin olamadım. Umarım durum öyledir ya; çünkü ben Kuzey Kıbrıs’tayım, kargo güneye gelecek, arkadaş getirecek.
Michael MYERS dedi: Tam yola çıkmış mesai saati dolmuş gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Ben de emin olamadım. Umarım durum öyledir ya; çünkü ben Kuzey Kıbrıs’tayım, kargo güneye gelecek, arkadaş getirecek.
lyqwed Uzman Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 152 Çözümler 7 Beğeniler 53 17 Ocak 2026 #4 Ethem Efe dedi: Dağıtım yetişememiş gibi geldi bana, adres bulamama gibi bir sorun olsa başka bir mesaj çıkardı sanırım değil mi? Eki Görüntüle 218977 Genişletmek için tıkla... Kargo başarısız olmuş. Paket (dağıtım merkezine/ şubeye) geri dönmüş. Paket geri şubeye döndüğünden ve bugün hafta sonu olduğundan pazartesi günü tekrar dağıtıma çıkar.
Ethem Efe dedi: Dağıtım yetişememiş gibi geldi bana, adres bulamama gibi bir sorun olsa başka bir mesaj çıkardı sanırım değil mi? Eki Görüntüle 218977 Genişletmek için tıkla... Kargo başarısız olmuş. Paket (dağıtım merkezine/ şubeye) geri dönmüş. Paket geri şubeye döndüğünden ve bugün hafta sonu olduğundan pazartesi günü tekrar dağıtıma çıkar.