Yaklaşık 10 yıl önce aynı mesaj bana da gelmişti. Direk babamı aramıştım. O da "Oğlum biz Turkcell kullanmıyoruz ki" demişti. Sonrasında benimle alay etmişti.
Eğer öyle bir borcun yoksa görmezden gel.
Varsa arayabilirsin. Bankalar veya operatörler tahsil edemedikleri alacaklarını varlık yönetim şirketlerine satabiliyorlar.
Bu şirketler de icra veya iletişim yoluyla bu borçları tahsil ediyorlar.
Tabii bu, bu numaranın legit olup olmadığını söylemez bize.
Benim herhangi bir borcum olmamasına rağmen (olsa bile faturaya yansıyacağı için) bu şekil 2 adet sms geldi. İlkinde dikkat etmedim ikincisindede dikkat etmedim fakat bir numara arayıp arayıp duruyor. Açıyorum bekliyorum kimse konuşmuyor kapatıyor. Sizce dolandırıcı mı? Ben dolandırıcı olduğunu düşünüyorum.
Benim herhangi bir borcum olmamasına rağmen (olsa bile faturaya yansıyacağı için) bu şekil 2 adet SMS geldi. İlkinde dikkat etmedim ikincisindede dikkat etmedim fakat bir numara arayıp arayıp duruyor. Açıyorum bekliyorum kimse konuşmuyor kapatıyor. Sizce dolandırıcı mı? Ben dolandırıcı olduğunu düşünüyorum.
Benim herhangi bir borcum olmamasına rağmen (olsa bile faturaya yansıyacağı için) bu şekil 2 adet SMS geldi. İlkinde dikkat etmedim ikincisindede dikkat etmedim fakat bir numara arayıp arayıp duruyor. Açıyorum bekliyorum kimse konuşmuyor kapatıyor. Sizce dolandırıcı mı? Ben dolandırıcı olduğunu düşünüyorum.