Eğer öyle bir borcun yoksa görmezden gel.
Varsa arayabilirsin. Bankalar veya operatörler tahsil edemedikleri alacaklarını varlık yönetim şirketlerine satabiliyorlar.
Bu şirketler de icra veya iletişim yoluyla bu borçları tahsil ediyorlar.
Tabii bu, bu numaranın legit olup olmadığını söylemez bize.

Benim herhangi bir borcum olmamasına rağmen (olsa bile faturaya yansıyacağı için) bu şekil 2 adet sms geldi. İlkinde dikkat etmedim ikincisindede dikkat etmedim fakat bir numara arayıp arayıp duruyor. Açıyorum bekliyorum kimse konuşmuyor kapatıyor. Sizce dolandırıcı mı? Ben dolandırıcı olduğunu düşünüyorum.

Eki Görüntüle 26234
Malafatınızın resmini atarsanız daha mesaj atacaklarını sanmam.

Benim herhangi bir borcum olmamasına rağmen (olsa bile faturaya yansıyacağı için) bu şekil 2 adet SMS geldi. İlkinde dikkat etmedim ikincisindede dikkat etmedim fakat bir numara arayıp arayıp duruyor. Açıyorum bekliyorum kimse konuşmuyor kapatıyor. Sizce dolandırıcı mı? Ben dolandırıcı olduğunu düşünüyorum.

Eki Görüntüle 26234

0216, 0212, 0312, 0850'li numaralara pek güvenmeyin.
Genellikle amacı dışında kullanılıyor.
Konuya gelirsek evet dolandırıcıdır %99.9 ihtimalle.

Benim herhangi bir borcum olmamasına rağmen (olsa bile faturaya yansıyacağı için) bu şekil 2 adet SMS geldi. İlkinde dikkat etmedim ikincisindede dikkat etmedim fakat bir numara arayıp arayıp duruyor. Açıyorum bekliyorum kimse konuşmuyor kapatıyor. Sizce dolandırıcı mı? Ben dolandırıcı olduğunu düşünüyorum.

Eki Görüntüle 26234

Hocam ne yaptınız acaba hâla aramaya mesaj atmaya devam ediyorlar mı aynı durumdan muzdaribim bilgilendirirseniz sevinirim.