Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
Eğer öyle bir borcun yoksa görmezden gel.
Varsa arayabilirsin. Bankalar veya operatörler tahsil edemedikleri alacaklarını varlık yönetim şirketlerine satabiliyorlar.
Bu şirketler de icra veya iletişim yoluyla bu borçları tahsil ediyorlar.
Tabii bu, bu numaranın legit olup olmadığını söylemez bize.
Varsa arayabilirsin. Bankalar veya operatörler tahsil edemedikleri alacaklarını varlık yönetim şirketlerine satabiliyorlar.
Bu şirketler de icra veya iletişim yoluyla bu borçları tahsil ediyorlar.
Tabii bu, bu numaranın legit olup olmadığını söylemez bize.
- Makaleler
- 4
Kesin ve net bir şekilde dolandırıcı. Engelleyin hocam.
BORSAKAPLANI
Yetkin
Dolandıracaksınız en azından biraz benzetmeye çalışın. COLLECTURK ne?
.
Malafatınızın resmini atarsanız daha mesaj atacaklarını sanmam.Benim herhangi bir borcum olmamasına rağmen (olsa bile faturaya yansıyacağı için) bu şekil 2 adet sms geldi. İlkinde dikkat etmedim ikincisindede dikkat etmedim fakat bir numara arayıp arayıp duruyor. Açıyorum bekliyorum kimse konuşmuyor kapatıyor. Sizce dolandırıcı mı? Ben dolandırıcı olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 26234
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Malafatınızın resmini atarsanız daha mesaj atacaklarını sanmam.
Oda biraz abartı olur ya
Benim herhangi bir borcum olmamasına rağmen (olsa bile faturaya yansıyacağı için) bu şekil 2 adet SMS geldi. İlkinde dikkat etmedim ikincisindede dikkat etmedim fakat bir numara arayıp arayıp duruyor. Açıyorum bekliyorum kimse konuşmuyor kapatıyor. Sizce dolandırıcı mı? Ben dolandırıcı olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 26234
0216, 0212, 0312, 0850'li numaralara pek güvenmeyin.
Genellikle amacı dışında kullanılıyor.
Konuya gelirsek evet dolandırıcıdır %99.9 ihtimalle.
serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bu tarz borçları E Devlet üzerinden sorgulayabilirisiniz.
Kişiye ait borç sorgularını bu bağlantılardan yapabilirsiniz. Mobil Hat Sorgulama ve Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç/Alacak Sorgulama.
Kişiye ait borç sorgularını bu bağlantılardan yapabilirsiniz. Mobil Hat Sorgulama ve Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç/Alacak Sorgulama.
user817391827
Uzman
Benim herhangi bir borcum olmamasına rağmen (olsa bile faturaya yansıyacağı için) bu şekil 2 adet SMS geldi. İlkinde dikkat etmedim ikincisindede dikkat etmedim fakat bir numara arayıp arayıp duruyor. Açıyorum bekliyorum kimse konuşmuyor kapatıyor. Sizce dolandırıcı mı? Ben dolandırıcı olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 26234
Hocam ne yaptınız acaba hâla aramaya mesaj atmaya devam ediyorlar mı aynı durumdan muzdaribim bilgilendirirseniz sevinirim.
Gidip bir turkcell şubesine sorun hocam oradakiler sorgulayıp felan bilgi verebilirler.Hocam ne yaptınız acaba hâla aramaya mesaj atmaya devam ediyorlar mı aynı durumdan muzdaribim bilgilendirirseniz sevinirim.