AdSense'deki parayı çekmek isterken bankada içerik üretici hesabı açıp o şekilde %15 vergi kesildiğini biliyorum ama vergi mükellefi olunca otomatik olarak Bağkur kaydı da mı açılıyor?
Detaylar
Kim cevapladı?Süpernova1
Çalışkan
SGK’lı isen hayır değilsen evet.
Babanın SGK'sından yararlanırken falan da sayılıyor mu?
Captain Levi
Yetkin
Kendi işiniz sayıldığı için evet.
Süpernova1
Çalışkan
Babanın SGK'sından yararlanırken falan da sayılıyor mu?
Babanızın üstüne vergi kesilirse bağ-kur ödemenize gerek kalmıyor. YouTube gelirini babanız alsın bence bu sayede Bağ-Kur'dan kurtulursunuz. Onun haricinde 18 yaşında büyüksen Bağ-Kur ödemek durumunda kalacaksın.
Hocam şu an hali hazırda kanalım yok ama arkadaşımla bazı planlarımız vardı, 18'den büyüğüm bu arada. Öyle bir durumda AdSense hesabını falan da babamın üzerine açıp öyle mi ilerlemek gerekiyor?Babanızın üstüne vergi kesilirse bağ-kur ödemenize gerek kalmıyor. YouTube gelirini babanız alsın bence bu sayede Bağ-Kur'dan kurtulursunuz. Onun haricinde 18 yaşında büyüksen Bağ-Kur ödemek durumunda kalacaksın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Süpernova1
Çalışkan
Hocam şu an halihazırda kanalım yok ama arkadaşımla bazı planlarımız vardı, 18'den büyüğüm bu arada. Öyle bir durumda AdSense hesabını falan da babamın üzerine açıp öyle mi ilerlemek gerekiyor?
Aynen öyle yapacaksın bizzat YouTube üzerinden para kazanıyorum diğer türlü yaparsan YouTube'dan kazandığınla zaten Bağ-Kur'u ödeyebilmen çok zor. Ben aylık 1M izlenirim diyorsan Bağ-Kur öde hemde sigorta girişinde yapılmış olur.
Hocam peki para kazanma açıldıktan sonra bir müddet parayı çekmeden orada bekletip biraz daha iyi kazanmaya başlayınca çekim yapsak sorun olur mu?Aynen öyle yapacaksın bizzat YouTube üzerinden para kazanıyorum diğer türlü yaparsan YouTube'dan kazandığınla zaten Bağ-Kur'u ödeyebilmen çok zor. Ben aylık 1M izlenirim diyorsan Bağ-Kur öde hemde sigorta girişinde yapılmış olur.
Captain Levi
Yetkin
Aynen öyle yapacaksın bizzat YouTube üzerinden para kazanıyorum diğer türlü yaparsan YouTube'dan kazandığınla zaten bağ-kur'u ödeyebilmen çok zor. Ben aylık 1M izlenirim diyorsan bağ-kur öde hem de sigorta girişinde yapılmış olur.
Hocam ama unutmayın; çok para kazanırsanız, yani öncelikli gelir haline gelirse bağ-kur ödemeniz gerekiyor.Hocam peki para kazanma açıldıktan sonra bir müddet parayı çekmeden orada bekletip biraz daha iyi kazanmaya başlayınca çekim yapsak sorun olur mu?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı