Rehber Gemini ile Ödevlerinizi Nasıl Geliştirebilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lacan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 967
  • Etiketler Etiketler
    gemini
Bana yaz ile benim için yaz arasında "bu doğrudur, daha uygundur" denilecek bir fark yok. Birisi daha direkt, emir verici, diğeri ise daha nazik ve kibar. İkisi de dil bilgisel ve semantik olarak doğru cümleler.
Google bard(gemini)'ye de nazik davranınca o da nazik davranıyor. Muhabbet etmek için deniyorum bazen, arada çevremdeki insanlardan daha nazik olduğunu düşünüyorum

Gemini'yi sıklıkla kullanıyorum. Bir ChatGPT gibi değil ki ChatGPT çok daha efektif bu konuda. Bazen saçmalıyor gemini. Anlamıyor hatta bazen öyle tuhaf dehlizlere giriyor ki gel buraya diyip kolundan çekiyorum. Özür felan diliyor.

Bakalım bu rekabet bize neleri getirecek.

Bugün Drive'dan pdf linki verip tiyatro oyunu analizi yapmasını istemiştim "workspace sadece İngilizce dilinde kullanılabilir" diye uyarı vermişti.
Gemini eklentileri sadece İngilizce dilinde çalışıyor. Konuda dediğim şeyleri yapın.

Bu gemini Android'e nasıl yükleniyor? APK olarak indirmek zorunda kaldım, bölgede kullanılamıyor diyor ama bunda da hata veriyor.
APK olarak yükleyin. Daha sonra asistan dilini İngilizce yapın.

Sizin isminiz farklıydı sanki? Nasıl 6 ay süre dolmadan değiştirdiniz?

Hocam benim gemini sorunu halen devam ediyor dili ingilizce yaptım 'gemini isn't available' 'Gemini isn't currently available. Try again later.' hatasını alıyorum.

Hocam benim gemini sorunu halen devam ediyor dili ingilizce yaptım 'gemini isn't available' 'Gemini isn't currently available. Try again later.' hatasını alıyorum.
Ben de bilmiyorum. O hatayı ben de alıyordum. Kendiliğinden düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…