Yazılım Gemini Pro, üniversite öğrencilerine 1 yıl ücretsiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erdem31
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    google
Bende burası geliyor, başta otomatik doldurma yüzünden yanlışlık yaptım. Acaba bir süre sonra sıfırlanır ve ana yerden baştan yapma şansım var mı?

Bu hesap, Google AI planına uygun değil​

Google AI planı bazı ülkelerde veya belirli bir yaşın altındaki kullanıcılar tarafından kullanılamaz.

böyle diyor
Başka gmailim ile yapmayı denedim. Öğrenciliğimi doğruladım, böyle şeyler için oluşturduğum 10 TL limiti olan sanal kartımı yazdım (çünkü 1 sene sonra ücretsiz kullanım bittiğinde otomatik başlıyor abonelik iptal etmezsen o zaman), abone oldum ve şu an kullanabiliyorum

Üniversitenin verdiği mail adresiyle girdim, anında onayladı ve aktif etti. Enayinin Gemini'si

Son düzenleme:
Gemini ve Grok gunluk kullanim icin cok ideal. Google'da arama yaparken Gemini kullanmak daha iyi sonuc veriyor.

Gemini ve Grok gunluk kullanim icin cok ideal. Google'da arama yaparken Gemini kullanmak daha iyi sonuc veriyor.
Perşembe günü sınıfta ders anlatıcam. Mesela bunun hakkında bana en iyi hangisi yardımcı olur?

Bende burası geliyor, başta otomatik doldurma yüzünden yanlışlık yaptım. Acaba bir süre sonra sıfırlanır ve ana yerden baştan yapma şansım var mı?

Eki Görüntüle 190836
Bu yeni gelmiş direk e-posta ile veriliyordu.

Rica ederim hocam, iyi günlerde kullanın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…