Kim bilir ne zaman gelecek.
1759869414081.webp

Bende burası geliyor, başta otomatik doldurma yüzünden yanlışlık yaptım. Acaba bir süre sonra sıfırlanır ve ana yerden baştan yapma şansım var mı?

1759871666754.webp

Bu hesap, Google AI planına uygun değil​

Google AI planı bazı ülkelerde veya belirli bir yaşın altındaki kullanıcılar tarafından kullanılamaz.

böyle diyor
Başka gmailim ile yapmayı denedim. Öğrenciliğimi doğruladım, böyle şeyler için oluşturduğum 10 TL limiti olan sanal kartımı yazdım (çünkü 1 sene sonra ücretsiz kullanım bittiğinde otomatik başlıyor abonelik iptal etmezsen o zaman), abone oldum ve şu an kullanabiliyorum

Özel bilgilerin her yerde dolaşıyor zaten internette merak etme hocam :D Özel bilgilerimiz diyelim

Bu bilgiyi bizle paylaştığın için özellikle teşekkür ediyorum Erdem. Çok faydası olacak benim için inşallah. Ücretsiz halinden olduğu kadar yararlanmaya çalışıyordum zaten.

Son düzenleme:
Gemini ve Grok gunluk kullanim icin cok ideal. Google'da arama yaparken Gemini kullanmak daha iyi sonuc veriyor.

Bende burası geliyor, başta otomatik doldurma yüzünden yanlışlık yaptım. Acaba bir süre sonra sıfırlanır ve ana yerden baştan yapma şansım var mı?

Eki Görüntüle 190836
Bu yeni gelmiş direk e-posta ile veriliyordu.

Özel bilgilerin her yerde dolaşıyor zaten internette merak etme hocam :D Özel bilgilerimiz diyelim

Bu bilgiyi bizle paylaştığın için özellikle teşekkür ediyorum Erdem. Çok faydası olacak benim için inşallah. Ücretsiz halinden olduğu kadar yararlanmaya çalışıyordum zaten.
Rica ederim hocam, iyi günlerde kullanın ♥️

Son düzenleme: