Kim bilir ne zaman gelecek.
Detaylar
Kim cevapladı?LIGHTOFGOD
Becerikli
EDU ile olan mail adresim ile giriş yaptım, direkt aktif hale geldi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende burası geliyor, başta otomatik doldurma yüzünden yanlışlık yaptım. Acaba bir süre sonra sıfırlanır ve ana yerden baştan yapma şansım var mı?
MeReKGs67
Uzman
Başka gmailim ile yapmayı denedim. Öğrenciliğimi doğruladım, böyle şeyler için oluşturduğum 10 TL limiti olan sanal kartımı yazdım (çünkü 1 sene sonra ücretsiz kullanım bittiğinde otomatik başlıyor abonelik iptal etmezsen o zaman), abone oldum ve şu an kullanabiliyorumBu hesap, Google AI planına uygun değil
Google AI planı bazı ülkelerde veya belirli bir yaşın altındaki kullanıcılar tarafından kullanılamaz.
böyle diyor
- Makaleler
- 3
Üniversitenin verdiği mail adresiyle girdim, anında onayladı ve aktif etti. Enayinin Gemini'si
MeReKGs67
Uzman
Özel bilgilerin her yerde dolaşıyor zaten internette merak etme hocam
Bu bilgiyi bizle paylaştığın için özellikle teşekkür ediyorum Erdem. Çok faydası olacak benim için inşallah. Ücretsiz halinden olduğu kadar yararlanmaya çalışıyordum zaten.
Son düzenleme:
MeReKGs67
Uzman
Perşembe günü sınıfta ders anlatıcam. Mesela bunun hakkında bana en iyi hangisi yardımcı olur?Gemini ve Grok gunluk kullanim icin cok ideal. Google'da arama yaparken Gemini kullanmak daha iyi sonuc veriyor.
Bu yeni gelmiş direk e-posta ile veriliyordu.Bende burası geliyor, başta otomatik doldurma yüzünden yanlışlık yaptım. Acaba bir süre sonra sıfırlanır ve ana yerden baştan yapma şansım var mı?
Eki Görüntüle 190836
Rica ederim hocam, iyi günlerde kullanınÖzel bilgilerin her yerde dolaşıyor zaten internette merak etme hocamÖzel bilgilerimiz diyelim
Bu bilgiyi bizle paylaştığın için özellikle teşekkür ediyorum Erdem. Çok faydası olacak benim için inşallah. Ücretsiz halinden olduğu kadar yararlanmaya çalışıyordum zaten.
Son düzenleme: