Gemini Pro'dan ChatGPT'ye geri dönülmeli mi?

Ben ChatGPT Plus'ı 1 ay kullandım, Gemini Pro'yu 1 yıldır kullanıyorum. Bence ücretsiz versiyonda ChatGPT > Gemini, paralı sürümlerde Gemini Pro > ChatGPT Plus.

Uzun süredir Gemini kullanıyorum, gündelik işlerim ve teknik sorunlarım için genel olarak başarılı, ancak ne desem haklı buluyor. Asla objektif değil ve kısa cevaplar verip detaylı açıklamalar yapmıyor.

GPT'de ücretsiz sürüm ile bile yanlışım varsa direkt söylüyor. Açıklama isteyince detaylı veriyor, kendince tablo falan yapıyor, görsel olarak açıklamak için. Genel olarak daha birisiyle konuşuyorum hissi veriyor, bir yapay zeka yerine.

Şahsen ben Go aboneliği alacağım.

Yani Gemini çok iyi ama gelişmesi lazım. Çok kısa ve haklı buluyor beni diyor "Aferin iyi fikir" Diyor.

Gemini o kadar iyi değil şahsen, güncel olarak bilgi arayıp cevap verebilmesi dışında çok iyi değil, uzun ve detaylı cevaplar veremiyor.
Evet, ama ben ne kadar kullansam da biraz ChatGPT haterim ama yani Gemini için biraz filozoflar işe alınmalı.

Ücretsiz ChatGPT planım ile Codex kullanıyorum. Büyücü gibiyim şu an. Bayağı iyi bir şey.

ChatGPT Go üyeliği var ve ne zaman işim düşse hatalarını düzeltmek zorunda kalıyorum, üstelik ısrarla yapmaya devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…