Ben ChatGPT Plus'ı 1 ay kullandım, Gemini Pro'yu 1 yıldır kullanıyorum. Bence ücretsiz versiyonda ChatGPT > Gemini, paralı sürümlerde Gemini Pro > ChatGPT Plus.

Gemini Pro kullanıyorum. 2025'te öğrenci planı ile geçmiştim. İlk 8 ay sorunsuzdu ancak son zamanlarda bayağı sıkıcılaşmaya, aptallaşmaya ve istediğim sonuçları vermemeya başladı. ChatGPT'yi ücretsiz kullanmam daha mı iyi olur? Her ay 20 dolar ödeyecek bütçem bulunmuyor.
Uzun süredir Gemini kullanıyorum, gündelik işlerim ve teknik sorunlarım için genel olarak başarılı, ancak ne desem haklı buluyor. Asla objektif değil ve kısa cevaplar verip detaylı açıklamalar yapmıyor.

GPT'de ücretsiz sürüm ile bile yanlışım varsa direkt söylüyor. Açıklama isteyince detaylı veriyor, kendince tablo falan yapıyor, görsel olarak açıklamak için. Genel olarak daha birisiyle konuşuyorum hissi veriyor, bir yapay zeka yerine.

Şahsen ben Go aboneliği alacağım.

Uzun süredir Gemini kullanıyorum, gündelik işlerim ve teknik sorunlarım için genel olarak başarılı, ancak ne desem haklı buluyor. Asla objektif değil ve kısa cevaplar verip detaylı açıklamalar yapmıyor.

GPT'de ücretsiz sürüm ile bile yanlışım varsa direkt söylüyor. Açıklama isteyince detaylı veriyor, kendince tablo falan yapıyor, görsel olarak açıklamak için. Genel olarak daha birisiyle konuşuyorum hissi veriyor, bir yapay zeka yerine.

Şahsen ben Go aboneliği alacağım.
Yani Gemini çok iyi ama gelişmesi lazım. Çok kısa ve haklı buluyor beni diyor "Aferin iyi fikir" Diyor.

ChatGPT Go üyeliği var ve ne zaman işim düşse hatalarını düzeltmek zorunda kalıyorum, üstelik ısrarla yapmaya devam ediyor.