Benzer konular
- Makale
Uzun süredir Gemini kullanıyorum, gündelik işlerim ve teknik sorunlarım için genel olarak başarılı, ancak ne desem haklı buluyor. Asla objektif değil ve kısa cevaplar verip detaylı açıklamalar yapmıyor.Gemini Pro kullanıyorum. 2025'te öğrenci planı ile geçmiştim. İlk 8 ay sorunsuzdu ancak son zamanlarda bayağı sıkıcılaşmaya, aptallaşmaya ve istediğim sonuçları vermemeya başladı. ChatGPT'yi ücretsiz kullanmam daha mı iyi olur? Her ay 20 dolar ödeyecek bütçem bulunmuyor.
Yani Gemini çok iyi ama gelişmesi lazım. Çok kısa ve haklı buluyor beni diyor "Aferin iyi fikir" Diyor.Uzun süredir Gemini kullanıyorum, gündelik işlerim ve teknik sorunlarım için genel olarak başarılı, ancak ne desem haklı buluyor. Asla objektif değil ve kısa cevaplar verip detaylı açıklamalar yapmıyor.
GPT'de ücretsiz sürüm ile bile yanlışım varsa direkt söylüyor. Açıklama isteyince detaylı veriyor, kendince tablo falan yapıyor, görsel olarak açıklamak için. Genel olarak daha birisiyle konuşuyorum hissi veriyor, bir yapay zeka yerine.
Şahsen ben Go aboneliği alacağım.
Gemini o kadar iyi değil şahsen, güncel olarak bilgi arayıp cevap verebilmesi dışında çok iyi değil, uzun ve detaylı cevaplar veremiyor.Yani Gemini çok iyi ama gelişmesi lazım. Çok kısa ve haklı buluyor beni diyor "Aferin iyi fikir" Diyor.
Evet, ama ben ne kadar kullansam da biraz ChatGPT haterim ama yani Gemini için biraz filozoflar işe alınmalı.Gemini o kadar iyi değil şahsen, güncel olarak bilgi arayıp cevap verebilmesi dışında çok iyi değil, uzun ve detaylı cevaplar veremiyor.