Konuşmalar arası fazla bağlantı kuruyor ve bazen saçmalıyor hatta Gemini'ye siz aksini söylemediğiniz sürece hep sizi avutan cevaplar veriyor. Cevap verirken ki amacı rasyonel cevaplar vermek değil kullanıcının iyi hissetmesini ve onaylanmış hissetmesini sağlamak. Pro modunda genişletilmiş düşünme özelliği açıkken çok akıllı şekilde kod yazıp, yazdığı kodları aklında tutabiliyor orası ayrı.

Konuşmalar arası fazla bağlantı kuruyor ve bazen saçmalıyor hatta Gemini'ye siz aksini söylemediğiniz sürece hep sizi avutan cevaplar veriyor. Cevap verirken ki amacı rasyonel cevaplar vermek değil kullanıcının iyi hissetmesini ve onaylanmış hissetmesini sağlamak. Pro modunda genişletilmiş düşünme özelliği açıkken çok akıllı şekilde kod yazıp yazdığı kodları aklında tutabiliyor orası ayrı.
Kod yazmasında problem yok. Asıl sorun, uzun araştırmalar ve bağlamlar gerektiren sorularda ilk çıktığı performansı vermemesi. Aşırı saçmalamaya başladı.

Kod yazmasında problem yok. Asıl sorun, uzun araştırmalar ve bağlamlar gerektiren sorularda ilk çıktığı performansı vermemesi. Aşırı saçmalamaya başladı.
Zamanla artan kullanıcı sayısı ve kaynak tüketimi yapay zekayı hantallaştırıyor olabilir, sanki gündüz saatleri daha akıllı davranıyormuş gibi hissediyorum.

Oyunlar hakkında sorularımı sorar, beraber plan yapardık. Bugün araştırmasını, yapmasını ve düzeltmesini istediğim ne varsa saçmalıyor. Doğru düzgün cevaplar vermiyor.

Siz de durumlar nedir?

Kesinlikle salaklaştı. Normalde Google layıp bulacağım bilgiyi sorduğumda bilemedğini söylüyor. Olum salak mısın araştır o zaman dedim. Kusura bakma şu an bulamadım dedi. Zorladım bulması için yanlış bilgi verdi, sövdüm bende. O kadar Hindistan'dan 18 aylığına 120 TL'ye AI Pro satın aldık boşuna mı verdim.