Kesinlikle salaklaştı. Normalde Google layıp bulacağım bilgiyi sorduğumda bilemedğini söylüyor. Olum salak mısın araştır o zaman dedim. Kusura bakma şu an bulamadım dedi. Zorladım bulması için yanlış bilgi verdi, sövdüm bende. O kadar Hindistan'dan 18 aylığına 120 TL'ye AI Pro satın aldık boşuna mı verdim.
Bütün kotayı Hintlilere vermişler sanırım.

Adam iyi mi kötü mü diye sormadı ama babuş nasıl uygun yollu çözerim diye sordu muhtemelen ondan disslike yedin yani ben ondan attım.
Ben alınmaya değmez diye düşündüm, o yüzden öyle yazdım.
Çekik gözlülere kaldık. İyi bir sürüm çıkarsalar da rahatlasak. NVIDIA'nın ücretsiz sürümleri şuanlık güzel gidiyor.
Ben çok memnunum, çok iyi işler çıkarıyor hem de saatlerce iş yaptırıyorum, öyle kısıtlama görmedim. Mimo'da halüsinasyon oranı çok düşük, hatta hiç karşılaşmadım. Hızlı işler için OpenCode'un DeepSeek v4, Flash ve Mimo v2.5 kullanılır. Ancak ana görev zor olanlarda NVIDIA'daki GLM 5.2 kullanıyorum.

Kesinlikle salaklaştı. Normalde Google layıp bulacağım bilgiyi sorduğumda bilemedğini söylüyor. Olum salak mısın araştır o zaman dedim. Kusura bakma şu an bulamadım dedi. Zorladım bulması için yanlış bilgi verdi, sövdüm bende. O kadar Hindistan'dan 18 aylığına 120 TL'ye AI Pro satın aldık boşuna mı verdim.

Maalesef.

Bellek konusunda ekstra güncelleme aldığından beri salaklaştı aşırı fazla halüsinasyon görüyor ayrıca çoğu verdiği bilgi ya eksik ya da doğru araştıramadığı için yanlış bilgiler. Gemini salaklaştığı için mi bilmem GPT'de bir o kadar düzelmiş gibi hissettiriyor herhalde beterin beteri gibi bir şey oldu.