Sol'u beğendim ben. Projeyi açıklamadan ufak basit işlere yönlendirdiğim de bile inceleyip bağlam çıkararak ufak şeyleri modifiye edebiliyor.

Çok güçlü ve iyi ama ben ücretsiz Çin modelleriyle de çok başarılı işler yaptırabiliyorum o yüzden gerek duymadım.

Çok güçlü ve iyi ama ben ücretsiz Çin modelleriyle de çok başarılı işler yaptırabiliyorum o yüzden gerek duymadım.

Ben bedava tekliflerle epey bir Plus üyeliği toplamıştım ondan çok dert etmedim zaten 3 hak yenileme mi ne vardı bir de saatlik sınırda kalkınca aşırı rahat olmuştu. Hesaplar arası aynı sohbetten devam edebilmek çok güzel bir şey.

Bir konuda kendimden Hakan diye bahsettiğim için bana hep Hakan diyor. Hakan değilim diyorum onu da anlamıyor. O lanet konuyu neden buna sordum onu da bilmiyorum. Nüfus müdürlüğüne gideceğim artık.

Bu biraz kişisel bir sorundu ama evet genel olarak mallaştı. Artık konu desteği anlamında eksikliğini hissediyorum.

Ben bedava tekliflerle epey bir Plus üyeliği toplamıştım ondan çok dert etmedim zaten 3 hak yenileme mi ne vardı bir de saatlik sınırda kalkınca aşırı rahat olmuştu. Hesaplar arası aynı sohbetten devam edebilmek çok güzel bir şey.

Bence gerekli değil hem zor herkes için o parayı vermek yaklaşık 24 dolar. Daha dün modeme Torrent sistemi kurdurdum ve zapret yüklettim ve bunu DeepSeek V4 flash ile yaptım. Birçok şeyde kullanıyorum ve başarılı sayılır. Açılmayan siteleri ekletiyorum konudan onları da yapıyor. :D

Karıştırdım, yanlış oldu kusura bakma falan deyip duruyor ukala. ChatGPT baba ne durumda acaba? Ona göre ona geçiş yaparım.