Detaylar
Kim cevapladı?Flash sürümü çok alık.
Asily 41
Üstün
Her zaman öyleydi bana karşı, son zamanlar daha beter. Pro plan kullanıyorum 5 mesaj yazdıktan sonra hata kodu geliyor. Limitiniz bitti de demiyor, sadece kod veriyor. Üstelik yap diyorum çözüm bul diyorum, benim dediklerimi tekrarlıyor.Oyunlar hakkında sorularımı sorar, beraber plan yapardık. Bugün araştırmasını, yapmasını ve düzeltmesini istediğim ne varsa saçmalıyor. Doğru düzgün cevaplar vermiyor.
Siz de durumlar nedir?
Asily 41
Üstün
1 yıl önceki ChatGPT bence daha iyiydi 4o sürümünden bahsediyorsak.Evet. 1 yıl önceki ChatGPT gibi davranmaya başladı. Görsel zekası zaten tamamen yok olmuş sanırım.
The Semih 74
Başarılı
- Makaleler
- 1
Evet, 3.5 Flash ilk çıktığı gibi değil; 1 ay içinde düşürdüklerine eminim ama kanıtlayamam. Arka planda kırpıyorlar, çaktırmadan. Gemini'yi bıraktım, web araştırması yapmadan cevap verme dememe rağmen bunu uygulamıyor; ChatGPT ya da Claude bu konuda çok daha iyi. Gemini sohbet geçmişini unutuyor, 1 saat konuşmadan sonra geçmişi unuttu. Claude'da böyle sorun yaşamadım.
Starset 74
Uzman
Pro sürümü var zaten. ChatGPT Plus'a geçtim, Gemini 3.5 Pro çıkana kadar.Yeni google hesabı aç oradan devam et, bak sonra nasıl çakı gibi. Sırf bu yüzden 8 gmaili olan ruh hastalarından oldum.
Yeni konular
-
-
PC Gears of War 2 Türkçe yama | Konsol Çeviri Merkezi
- CaptainWalker11
-
-
-
-
-
-
-