Açıkçası ben bir sorun yaşamıyorum. Konuda bahsedilen sorunlardan hiçbirini yaşamadım da. Diğer konuyu da gördüm, orada insanların yazdığı çoğu sorunu da yaşamadım. Hala sağlıklı bir şekilde kullanıyorum.

Bende de şöyle; bir akrabam var, Allah'tan söyledim, ha bire onun ismini söylüyor. Sohbetleri sıfırladım, yine söylüyor. Onun dışında bazen analizi yapıyor, cevap vereceği yere "Ben bir yapay zeka dil modeliyim, bu konuda yardımcı olamam." diyip 3-4 Pro hakkı kullanıyorum, cevap vermesi için.

Açıkçası ben bir sorun yaşamıyorum. Konuda bahsedilen sorunlardan hiçbirini yaşamadım da. Diğer konuyu da gördüm, orada insanların yazdığı çoğu sorunu da yaşamadım. Hala sağlıklı bir şekilde kullanıyorum.

Umarım bozulmaz o zaman çünkü şu an Fast modeli tarayıcıdan daha kötü sonuç veriyor bende.

"salaklaştı mı" zaten öyleydi. Söylediği çoğu şey uydurmadan ibaret. Tool kullanmaya bile üşeniyor. "Kullanmam kısıtlı" diyor. Halbuki değil.
"Extended Thinking" kullanarak* sorun veya AI Studio'dakini kullanın daha iyi. GPT 5.6 Luna berbat btw.