C# Gemini uygulaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Utku92
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 270
  • Etiketler Etiketler
    gemini

Utku92

Üstün
Makaleler
1
Gemini'nin kendi uygulaması yok tarayıcı üzerinden çalışıyor. Bundan dolayı yapay zekadan Gemini uygulaması yaptım ve derledim. Setup dosyasını ekleyeceğim. Tamamen güvenli ve temizdir bundan emin olabilirsiniz. Belki işinize yarar diye link ekleyeceğim.

Mac'te var, kullanıyorum. Yakın zamanda çıktı hatta. Mac'e geldiyse Windows'a da gelmiştir diye düşünmüştüm ama gelmemiş sanırım, yüzeysel bir arama yaptım bulamadım. Pardon.

Evet Mac için var. Maalesef Windows için çıkmadı. Hatta ben Edge'den uygulama olarak yapıyordum. Sonrasında Windows 10 LTSC Enterprise IoT geçmek istedim ama Edge uygulamasında çalışmadı sonra böyle bir şey yaptırdım yapay zeka üzerinden. Bayağı da iyi oldu.

Chrome'un engellemesi normal mi?

Bazen yapabiliyor belki setup dosyasından olabilir. Tertemiz uygulama kendim yaptım zaten.

GitHub linki: Release Gemini for Windows · Utku92/Gemini-Windows-Application

Son düzenleme:
Bu tarz seyler yaptiginizda kodu niye paylasmassiniz anlamiyorum. Devlet sirri mi? Cok ozel bi sey mi eklediniz sisteme? Bi de C# iste. Iki dk ugrasinca obfuscate etmedigin kodu cayir cayir goruyorum zaten. GitHub'a sadece MSI yukleyip link paylasmak nedir yani? Merak edenler icin kod asagi yukari altta paylastigim gibi bi sey. Compiler full code style koruyamiyor haliyle. Compiler injected satirlar falanda vardir. Ama gunun sonunda sundan fazlasi degil;
C#:
using Microsoft.Web.WebView2.Core;
using System;
using System.ComponentModel;
using System.Drawing;
using System.IO;
using System.Windows.Forms;

#nullable disable
namespace Gemini;

public class MainForm : Form
{
  private Microsoft.Web.WebView2.WinForms.WebView2 webView;
  private IContainer components = (IContainer) null;

public MainForm()
  {
    this.InitializeComponent();
    this.InitializeGemini();
  }

private async void InitializeGemini()
  {
    this.webView = new Microsoft.Web.WebView2.WinForms.WebView2();
    this.webView.Dock = DockStyle.Fill;
    this.Controls.Add((Control) this.webView);
    string userDataFolder = Path.Combine(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.LocalApplicationData), "GeminiApp");
    CoreWebView2Environment env = await CoreWebView2Environment.CreateAsync(userDataFolder: userDataFolder);
    await this.webView.EnsureCoreWebView2Async(env);
    this.webView.CoreWebView2.Navigate("https://gemini.google.com/");
    userDataFolder = (string) null;
    env = (CoreWebView2Environment) null;
  }

protected override void Dispose(bool disposing)
  {
    if (disposing && this.components != null)
      this.components.Dispose();
    base.Dispose(disposing);
  }

private void InitializeComponent()
  {
    ComponentResourceManager componentResourceManager = new ComponentResourceManager(typeof (MainForm));
    this.SuspendLayout();
    this.AutoScaleDimensions = new SizeF(6f, 13f);
    this.AutoScaleMode = AutoScaleMode.Font;
    this.ClientSize = new Size(1264, 681);
    this.Icon = (Icon) componentResourceManager.GetObject("$this.Icon");
    this.Name = nameof (MainForm);
    this.StartPosition = FormStartPosition.CenterScreen;
    this.Text = "Gemini";
    this.ResumeLayout(false);
  }
}

Bu kadar agresif mesaj beklemiyordum. İlk olarak gizli saklı bir şey yok zaten. Yapay zekadan yaptığımı belirtmiştim yazılımcı değilim. GitHub çok bilmiyorum sadece setup ekledim. Kodu da güzelce isteseydiniz zaten paylaşırdım. Setup yapıp derlediğim için koda gerek olmadığını düşündüğümden paylaşmadım. Gerçekten çok ilginç insanlar var bazen anlayamıyorum.

Paylaşmak zorunda mı? Madem kod istiyorsun kendin yazsana veya yapay zekâya yazdır, takır takır yazıyor zaten? xD

Paylaşmak zorunda mı? Madem kod istiyorsun kendin yazsana veya yapay zekâya yazdır, takır takır yazıyor zaten? xD.

Zaten 2 dakikada yaptım paylaşmak zorunda da değildim. Sadece birileri için faydası olur diye ekledim. Adam neredeyse saldıracak hakaret edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…