PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, bu iki monitör arasında kaldım. Sizce hangisi alınır? PG32UCDMR mi, XG32UCWMG mi? İkisi de 3. nesil monitörler, o yüzden kararsızım.

@2254 @BerkayZ87 sizce hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
LG'nin roadmapinde boyle bir dusunce yok yakin vadede. Seneye anca.

Peki teşekkür ederim hocam o zaman XG32UCWMG benim için en iyi tercih olur. XG32UCWMG'deki kaplama daha netmiş yani TrueBlack Glossy kaplaması görüntüleri daha da netleştiriyormuş, böyle okumuştum. Sizce doğru mu?

Peki teşekkür ederim hocam o zaman XG32UCWMG benim için en iyi tercih olur. XG32UCWMG'deki kaplama daha netmiş yani TrueBlack Glossy kaplaması görüntüleri daha da netleştiriyormuş, böyle okumuştum. Sizce doğru mu?
Glossy kullanilan paneller, mat kullanilan panellere kiyasla daha net goruntu sunar. Mat kaplama panellerde grenlenme oluyor az da olsa.

Ilk gorsel Samsung Odyssey OLED G6'ya, ikinci gorsel MSI MPG 271QRX'e ait. Ikisinde de ayni panel var.

pixels-large (3).webp

pixels-large (4).webp

Glossy kullanilan paneller, mat kullanilan panellere kiyasla daha net goruntu sunar. Mat kaplama panellerde grenlenme oluyor az da olsa.

Ilk gorsel Samsung Odyssey OLED g6'ya, ikinci gorsel MSI MPG 271Qrx'e ait. Ikisinde de ayni panel var.

Eki Görüntüle 192450

Eki Görüntüle 192449

Oha bu kadar fark ettiğini bilmiyordum 😮 Peki PG27UCDM'deki semi-glossy panelde grenlenme var mı? Direkt TrueBlack Glossy kaplama daha mı net oluyor? En net kaplama hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör: