Gen Academy güvenilir mi?

Karakurt5877

Başarılı
Instagram'da reklamını çok görüyorum şahsen ve gerçekten mantıklı duruyor ama biraz araştırdığımda eğitim için ücret ödeyip eğitimi alamayanlar da çok. Bir sınava giriyorsunuz, sınav sonucuna göre eğitim için normal fiyata göre indirim uygulanıyor ama dediğim gibi Şikayetvar'da eğitim parasını ödeyip de geri dönüş alamayan, kısaca dolandırıldığını iddia eden çok kişi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Gen Academy hakkında daha fazla bilgi almak için öncelikle, resmi web sitelerini ziyaret edin ve eğitim programlarının detaylarını okuyun.
  • Kullanıcı yorumlarını ve geri bildirimlerini incelemek için sosyal medya platformlarında ve bağımsız inceleme sitelerinde araştırma yapın.
  • Eğitim programının içeriklerini ve eğitmenlerini kontrol edin; tanınmış ve tecrübeli eğitmenler var mı?
  • Müşteri hizmetleri iletişim bilgilerini ve destek sistemini kontrol edin. Sorularınıza zamanında cevap alabiliyor musunuz?
  • Şikayetvar gibi sitelerdeki olumsuz yorumları analiz edin; açıklamaların içinde sıkça tekrar eden sorunlar var mı?
  • Programa katılmayı düşünüyorsanız, birkaç tanıdığınız kişiden veya geçmiş katılımcılardan yorum alın.
  • Şartlar ve koşullar ve geri iade politikalarını dikkatlice okuyun; bu, olası sorunlar için ne tür korumalar sağladığını anlamanıza yardımcı olur.

Bu adımlar genellikle bir eğitim platformunun güvenilirliğini değerlendirmenize yardımcı olacaktır.

GEN Academy'de şikayetvar'da görünen sorular çok yanıltıcı olabilir çünkü çoğu şikayet sonradan çözülse bile çözüldü olarak işaretlenmiyor. Şikayetlere baktığımızda da ya mesajıma dönüş yapılmadı ya da sertifikamı bulamadım gibi sorular var. Bunlar muhtemelen sonradan çözülen problemler. Reddit'te bir yazı görmüştüm bunun hakkında. Direkt yazıyı alıntılayarak cevap vermek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…