Abilerim, yaşım 16, adım Kerem. Ben kötü bir yola düştüm. Arkadaşlarımla kendi aramızda elektronik sigara (puff) içiyorduk. Ben de çok merak edip denemek istedim. Bana da içirdiler, tadı çok güzel geldi, beğendim. Aradan biraz zaman geçti, aklım hâlâ o tadı güzel olan puff'taydı. Arkadaşlarımdan tekrar istedim, vermediler. İlk defa içtiğim için içemedim, öksürdüm. Benimle dalga geçtiler, ben de hırs yaptım.
Kendi paramla alırım diye düşündüm. 600 liraya 10.000 nefeslik çilekli (strawberry ice) puff aldım. İlk başta hatamın farkına varmadım. İçtim içtim, sabah ayağa zor kalktım. Boğazlarım, burnum, ağzım, dişlerim çok kötü haldeydi. Boğazlarımı hissetmeyecek derecede çok yanıyordu, çok balgam yaptı, grip oldum, çok hapşırdım. İki gündür balgamdan ve gazdan uyuyamadım, dişlerim çok ağrıdı. İşte o zaman anladım hata yaptığımı. Birkaç abiye sordum, çilek aromasına alerjin olabilir dediler. Anlamadım, içime çektim, ciğerlerim ağrımaya başladı. Ben de kendimden utandım bu hatayı yaptığım için, kendimden, ailemden ve vücudumdan.
Sanki vücudum o dumanı istemiyormuş gibi davranıyordu resmen, yani vücudum reaksiyon gösteriyordu bana sürekli bırakmam için. Ben de bugün daha fazla dayanamadım. O sevmediğim arkadaşlarıma 600 liradan aldığım ürünü 150 liradan sattım. Hala bu hataya düştüğüm için çok pişmanım. Şimdi sizden istediğim bana fikir vermeniz, ne yapmam gerektiğini ve neden böyle bir hata yaptığımı anlamanızı istiyorum. Ruhsal olarak yardımınıza çok ihtiyacım var. Şimdiden sağ olun.