Şu an içmiyorum, içmeyi de düşünmüyorum. İçene saygım var herkesin kendi zevki, ama ekonomi ve sağlık olarak zararlı olan bir şeyi insan niye tüketir anlamıyorum.

İçene saygımın olmadığı, bu şeye bağımlı olanların zeka olarak düşük gördüğüm (hakaret anlamında değil.), bırak cafelerde açık alanları; Sokakta bile içilmemesi gerektiğini düşündüğüm bir illet.

Hiçbir yararı yok, safi zarar.

Kullanmıyorum da kullanan sülaleden ya da eski arkadaşlardan biliyorum üstü çok kötü kokuyor. Sesi eskisine göre daha cırtlak çıkıyor.

Bayadır icmiyodum. bugün dayanamadım marketten aldım bir paket yaktım bir dal. Bazı şeylere bulaşmadıysak uzak durmalıyız, şayet çukurun içine benim gibi bir kere hangi sebeple düşenler varsa işi zor. 1 yıldır bırakma mücadelesi içindeyim. 2.5 sene içtim. Sanırım ailem zoruyla bıraktığım için sürekli bir sinir, stres ve yoğun üzüntü anlarımda tekrar nüksediyor.

Son düzenleme:
"İstesem bırakırım." asıl bahane zaten. Dene bakalım bırakabiliyor musun? Bırakabiliyor olsan ve gerçekten kendine ne kadar zarar verdiğini biliyor olsan emin ol çoktan bırakmıştın.

Ben kendim 1-2 kere denedim ve mangalda arta kalan külü yalamakla aynı şey olarak görüyorum, bir insan neden severek ve isteyerek sigara içer anlamıyorum bile.

Haklısın dostum acı gerçekler işte. Bırakamam biliyorum o yüzden yaktım bir tane daha.