Mehmet Akif T
Başarılı
Hatayda gitmiştim, depremden önce giden son gruptuk. Memnun kalmıştım.
@Plant4 Gençlik ve Spor bakanlığının kampı mıydı? Benim gittiğim yeşil kamp gençlik ve spor bakanlığınındı. Tuvaletleri temizdi, telefonları toplamıyorlardı. Dostluklar da kalıcı oldu. Telefon numaralarını, Instagram adreslerini aldık halen haberleşiriz.
Çadırda değil bungalovda kaldık.
Bilmem, hiç denk gelmedim böyle bir şey ile ondandır hocam.
Aynen, her ikisi de. Konukevi dediğime bakmayın, öyle diyorlar, öyle deyince de adı çok farklıymış gibi geliyor ama aşağı yukarı aynı.@Leclerc Deniz kampı mı? Gençlik konukevi ilk defa duydum. O nasıl?
@Leclerc Deniz kampı mı? Gençlik konukevi ilk defa duydum. O nasıl?
Peki gitmeyi düşünüyor musunuz?Yürüyüşler dışında herhangi bir gençlik kampına gitmedim.
GSB Hatay Arsuz gençlik kampı. Kış kampı olarak mı gittiniz?Hatayda gitmiştim, depremden önce giden son gruptuk. Memnun kalmıştım.
Devlet otobüsle bizi Aydın Stadyumdan aldı, otobüsle Kastamonu'ya kampa götürdü. Bir hafta boyunca yemek, içme, konaklama ücretsiz karşılandı. Oyun, spor, gezi gibi birçok aktivitemiz oldu.
Sizinki özel kamp olabilir. Para verdiniz mi?Orayı tam hatırlamıyorum hocam. Ancak verdikleri izci kıyafetleri ve şapkalarında sadece kampın logosu vardı. Sizin yine iyiymiş ancak o şekilde izci kampının tadının çıkacağını sanmıyorum. Kendimizi "İnsan doğaya karşı" programında gibi hissediyorduk, o derece role girmiştik imkansızlıklar yüzünden.
Başvurun derim ben.Bilmem, hiç denk gelmedim böyle bir şey ile ondandır hocam.
Konukevi otel gibi bir yer mi?Aynen, her ikisi de. Konukevi dediğime bakmayın, öyle diyorlar, öyle deyince de adı çok farklıymış gibi geliyor ama aşağı yukarı aynı.
Deniz kampına hiç başvurmadım. İlk duyduğumda da yaşım geçmişti. Bir kez Yeşil (Doğa) kampa başvurdum. Onaylandı ve Kastamonu Yolkonak Gençlik kampına gittim.En gidilebilir olanı deniz kampıdır hocam. Cidden tatil yeri gibi. Klimalı dairelerde kalıyorsunuz, her gün en az bir defa denize giriyorsunuz (deniz denizanası kaynıyordu ama olsun 2 güne alışmıştım), verilen yemekler ve tatlılar gayet güzel. En iyi kısmı ise her akşam arkadaşlarla sahil futbolu oynar veya yine sahilde voleybol oynardık.
Yıllar yıllar önce yapardık. Demek ki klasikmiş.Gece yatmadan önce yeriz diye yemekhaneden ekmek ve reçel çalardık hatta.
Evet, yanlış hatırlamıyorsam üç katlı falandı. Yataklar ranza şeklindeydi ama konforsuz değillerdi. Geniş bir bahçesi vardı; sahalar, tenis kortları, atış alanları falan barındırıyordu.