Gençlik kampları deneyimleriniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pars
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 988
Yıllar yıllar önce yapardık. Demek ki klasikmiş.
Bizim yemekhane yemekten önce ve sonra yemeğe dair en ufak nesne içermiyordu.
Alalım diye bolca bardak su bırakıyorlardı.
Tavuk, baklava, profiterol gibi yiyeceklerden oluşan menümüz oldukça doyurucu olurdu.

Ortaokula gidiyordum herhalde o zaman. Gençlik kampı diye gittik fetöcülerin yeriymiş. Tabii darbeden sonra öğrendik her şeyi.

Devlet otobüsle bizi aydın stadyumdan aldı, otobüsle Kastamonu'ya kampa götürdü. Bir hafta boyunca yemek, içme, konaklama ücretsiz karşılandı. Oyun, spor, gezi gibi birçok aktivitemiz oldu.

Yol masrafı karşılanıyorsa kesin giderim. Yaz aylarında yoğunluk ne durumda oluyor? Kampta yer bulabilir miyim?

Kamp mı askerlik mi belli değil

İzci kampı direkt olarak dağdaydı hocam, doğa kampı sayılır bence.
Özel kamp mı değil mi hatırlamıyorum hocam. Uzun yıllar önce gitmiştim çünkü, aklımda kampın detayları kalmadı.

Kamp mı askerlik mi belli değil

Hazırlık oldu işte hocam .

Bizim yemekhane yemekten önce ve sonra yemeğe dair en ufak nesne içermiyordu.
Alalım diye bolca bardak su bırakıyorlardı.
Tavuk, baklava, profiterol gibi yiyeceklerden oluşan menümüz oldukça doyurucu olurdu.

Çorba, bayat ekmek, reçel, bal, bazen tavuk eti bazen pilav, demir bardakta verilmiş kaynar çay ve karpuz ile bizde inanılmaz bir doyum seviyesine ulaşıyorduk hocam . Şöyle bir düşününce teröristlere esir olsak daha insani şartlarda yaşarmışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…