F0REST

Çalışkan
Selam dostlar,
7 yıllık Rival 300s'imin uzun zamandır tekerleği stabil çalışmıyor, üfleyince düzeliyor fakat sora tekrar aynı. Artık ömrünü doldurduğunu düşünüyorum. Mouse tutuşu olarak bana oldukça uygundu 300s o yüzden benzer bir mouse bakıyorum. Fazla oyun oynamıyorum, o yüzden cok üst düzey bir mouse ihtiyacım yok ama beni memnun edecek bir mouse arıyorum kablolu kablosuz fark etmez.
Scyrox V6 ve Darmoshark M3 Pro Max şimdiye kadar forumda görebildiklerim sizlerin önerisi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Scyrox V6 bu bütçedeki en iyi tercih olur, onu alabilirsiniz ama 300s'in yanında bayağı küçük kalıyor onu belirteyim. V6 tutuş şekli olarak palm ve relaxed claw için uygun, tutuşunuza uyar ama boyut olarak sorun yaratabilir.
Screenshot_20250502-111040_Chrome.webp

Darmoshark M3 Pro Max de iyidir, daha düşük fiyatlı bir şey almak istiyorsanız alınabilir. Tutuş şekli olarak claw ve palm için uygun, boyut olarak da size biraz daha uygun. Şahsen M3S Max modelini kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bütçeniz Scyrox V6'ya yetiyorsa o daha iyi bir mouse tabii ki ama boyut olarak size uymayabilir dediğim gibi.
Screenshot_20250502-111247_Chrome.webp

İlk tercihim M3 Pro Max'ti aslında ama gördüm ki Scyrox V6 oldukça daha fazla öneriliyor M3'ü bırakmaya başladım.
300s bana uyan bir mouse ama o kadar da büyük olmasına gerek yok, V6 da muhtemelen beni memnun edecektir fakat M3 Pro Max daha çok bana uygun gibi tutuş olarak.
M3 Pro Max maliyeti 2200, V6 ise Gaming Gen İyzico kampanyası ile 2700'e denk gelecek ayrıca içerisinde Dongle'ı da bulunmakta, M3 Pro Max'de ayriyeten satılıyor.
Dongle'a ihtiyacım yok dediğim gibi fazla oyun oynamıyorum ama V6 bu yönden avantajlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Scyrox V8 kullanıyorum. Tek rahatsız olduğum şey dongle elektrik aldığı zaman odadaki kablosuz ağ bağlantısı ve telefon görüşmelerini bayağı sekteye uğratıyor. Bu sorunu ilettim belki dongle güncelleme atıp çözerler. En azından dongle üstünde, bilgisayar kapatınca bile güç çektiğinden bir kapatma tuşu olsa muazzam olur muş. Ben de FPS oyunları hariç 1000 Hz kullanıyorum. En azından 2.4 GHz bir mini dongle ile de gelebilirdi.

Yani oyun oynamıyorsanız bence Darmoshark almak daha mantıklı gibi duruyor. Rekabetçi oyun hiç oynamıyorsanız 4K Hz ve üstü dongle'a pek gerek kalmıyor.

Bu arada iyzico kampanyası Wraith'de de oluyor diye biliyorum. Yani daha uyguna denk getirtebilirsiniz. Artan parayla da skatez falan alınabilir. Scyrox alacaksanız da her türlü şu skatezin Universal Dot versiyonunu öneririm. Kendi skatezi çok iyi değil.

İlk tercihim M3 Pro Max'ti aslında ama gördüm ki Scyrox V6 oldukça daha fazla öneriliyor M3'ü bırakmaya başladım.
300s bana uyan bir mouse ama o kadar da büyük olmasına gerek yok, V6 da muhtemelen beni memnun edecektir fakat M3 Pro Max daha çok bana uygun gibi tutuş olarak.
M3 pro max maliyeti 2200, V6 ise Gaming Gen İyzico kampanyası ile 2700'e denk gelecek ayrıca içerisinde dongle'ı da bulunmakta, M3 Pro Max'de ayriyeten satılıyor.
Dongle'a ihtiyacım yok dediğim gibi fazla oyun oynamıyorum ama V6 bu yönden avantajlı.
Boyut olarak bana uyar diyorsanız Scyrox V6 alabilirsiniz ama tutuş olarak M3 Pro Max daha uygun geliyor diyorsanız onu bilemem.
Scyrox ile M3 Pro Max aynı sensörü ve MCU'yu kullanıyor ama kalite olarak V6 biraz daha önde.
Evet, Scyrox 8K Dongle ile gelirken M3 Pro Max 1K Dongle ile geliyor ama fazla oyun oynamayan biri için pek de önemli bir şey olduğunu sanmıyorum açıkçası. Zaten 4K ve 8K Hz tamamiyle satış stratejisinden başka bir şey değil, çoğu oyun desteklemiyor ve hiç fark hissettirmiyor. Kullanırsanız 2K Hz'de kullanırsınız ki o da aşırı bir fark yaratmıyor açıkçası.
Kısaca iki cihaz da gayet alınabilir cihazlar, hangisi size daha uygun geliyorsa onu alabilirsiniz.
Scyrox alacaksanız da her türlü şu skatezin Universal Dot versiyonunu öneririm. Kendi skatezi çok iyi değil.
Kesinlikle katılıyorum, Scyrox'un kendi skatezleri pek iyi değil. X-Raypad Obsidian alınabilir, gayet iyi olur.

Helios 2 Pro S bakılabilir lakin fiyatı 4000 bandına kadar yaklaşmış. Scyrox V6 daha mantıklı bu sebepten ötürü.

Daha alamadım.
V6 hem çok düz + benim için küçük ve dongle harici kullanılmıyor olması
ATK X1 PRO forumda birkaç kötü yorum gördüm boyutu benim için mükemmel 127mm uzunluğunda ama estetik değil
woizowl ogm pro v2 kalite ve estetik olarak güzel ama boyutu küçük boyuttan şüphe etmesem direk alırdım

İstediğim mouse 124-129mm uzunluğunda
biraz daha estetik dümdüz değil sağ ele uygun ogm pro v2 kadar bile biraz estetik olsa yeter.
fiyatı da aşırı pahalılara kaçmasını istemiyorum. Şuan sahip oldupum rival 300s değiştirmemin tek sebebi scroll undan bıkmış olmam.