norent

Çalışkan
Aklımda ASUS ROG Pelta, HyperX Cloud 3 Wireless, Logitech G733 ve Corsair HS80 modelleri var ama kararsız kaldım.
Ped kalitesi, ses ve mikrofon performansı açısından Pelta'ya daha yakınım.
Kulaklığı oyun, film, dizi ve müzik gibi genel kullanım amacıyla alacağım.
ChatGPT'ye sorduğumda genel kullanım için Cloud 3 Wireless önerdi ama hâlâ kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
BT olamayan hiçbir kulaklık alınmaz. Razen Barracuda kullanıyorum. Hem PC hem tel aynı anda bağlı. Oyunda gelen aramalarda otomatik tele bağlamıyor. Büyük rahatlık. Müzik performansı da üst düzey.

Aklımda ASUS ROG Pelta, HyperX Cloud 3 Wireless, Logitech G733 ve Corsair HS80 modelleri var ama kararsız kaldım.
Ped kalitesi, ses ve mikrofon performansı açısından Pelta'ya daha yakınım.
Kulaklığı oyun, film, dizi ve müzik gibi genel kullanım amacıyla alacağım.
ChatGPT'ye sorduğumda genel kullanım için Cloud 3 Wireless önerdi ama hâlâ kararsızım.
Asus Rog Pelta içlerinde en iyisi.

BT olamayan hiçbir kulaklık alınmaz. Razen Barracuda kullanıyorum. Hem PC hem tel aynı anda bağlı. Oyunda gelen aramalarda otomatik tele bağlamıyor. Büyük rahatlık. Müzik performansı da üst düzey.
Dediğin özelliği malesef 10 kişiden 3 kişi anca kullanıyorsa kullanıyordur.

Hocam Bluetooth kullanmayacağım için pek önemli değil benim için.

ASUS ROG pelta içlerinde en iyisi.

Dediğin özelliği maalesef 10 kişiden 3 kişi anca kullanıyorsa kullanıyordur.

Bende peltayı düşünüyorum umarım pişman etmez sipariş edeyim.

Hocam aradan yaklaşık 1.5 ay geçmiş. Şu an memnun musunuz kulaklıktan?

Aldıysanız bende yorumunuzu merak ediyorum.

Hocam ben gayet beğendim her isteğimi karşıladığı için aldım pedleri kumaş ve çok rahat kafamı sıkmıyor ağrıtmıyor Adana sıcağında bile az terletiyor yani mikrofnu güzel temiz ses veriyor çıkabilir yapıda olması da güzel bence ses kalitesi falan çok güzel bence ses seviyeside yeterli hiçbir ayar yapmadığım halde böyle şarj süresi bayağı uzun yani hızlıda şarj oluyor hiçbir sorununu sıkıntısını görmedim şu ana kadar çok memnunum kulaklıktan.