Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Merhaba Techolay halkı! Bugün Wileyfox Swift için Stock General Mobile 4G için Wileyfox Swift Stock ROM kurmayı videolu anlattım. Bu videoyu sizinle de paylaşmak istedim.
Videolu anlatım:
Yazılı anlatım(bonus):
Uyarılar:
1. Eğer kurulumu Wileyfox Swift telefonuna yapacaksanız EDL moda ses açma ve kısma tuşu ile batarya çıkıkken PC takarak gireceğiz. Eğer General Mobile 4G telefona Wileyfox Swift stock ROM kuracaksak batarya çıkıkken sadece ses açma tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağlayacağız.
2. QFIL programı bazen garip bir şekilde sahara hatası verebiliyor. Eğer o hatayı alırsanız başka bilgisayardan işlemi yapın.
3. Yazılım yüklenirken USB kabloyu yarıda çıkarmayın yoksa telefonunuzun anakartı kalıcı hasar görebilir.
4. Linkler (ROM ve QFIL) video ya da yazılı olarak uygulayacağınız yerde var videoda link yorumlarda!
5. Herhangi bir sorunda ben sorumlu değilim! Yardım etmeye çalışırım ama kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum.
Videolu anlatım:
Yazılı anlatım(bonus):
Herkese merhaba, arkadaşlar bugün General Mobile GM5 telefonunu nasıl wileyfox Swift telefonuna çevireceğiz onu göstereceğim.
Gerekli dosyalar:
androidfilehost.com
Gereken donanım:
General Mobile 4G ekran (telefona takılı olması gerekli)
Nasıl yapılır:
İlk önce hiçbir seçeneğe...
Gerekli dosyalar:
- QFIL ve driver:
- Wileyfox Swift Full anakart yazılımı:
Wileyfox_Swift_SW_7.1_TOS373K_N2G48B_QPST_(by_xdafirmware.com).zip | by Five Corp. for Generic Device/Other
Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers.
Gereken donanım:
General Mobile 4G ekran (telefona takılı olması gerekli)
Nasıl yapılır:
İlk önce hiçbir seçeneğe...
- Jahrein Fan
- general mobile mobile nasıl
- Forum: Diğer Markalar
Uyarılar:
1. Eğer kurulumu Wileyfox Swift telefonuna yapacaksanız EDL moda ses açma ve kısma tuşu ile batarya çıkıkken PC takarak gireceğiz. Eğer General Mobile 4G telefona Wileyfox Swift stock ROM kuracaksak batarya çıkıkken sadece ses açma tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağlayacağız.
2. QFIL programı bazen garip bir şekilde sahara hatası verebiliyor. Eğer o hatayı alırsanız başka bilgisayardan işlemi yapın.
3. Yazılım yüklenirken USB kabloyu yarıda çıkarmayın yoksa telefonunuzun anakartı kalıcı hasar görebilir.
4. Linkler (ROM ve QFIL) video ya da yazılı olarak uygulayacağınız yerde var videoda link yorumlarda!
5. Herhangi bir sorunda ben sorumlu değilim! Yardım etmeye çalışırım ama kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: