Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Bilgisayarımda Genshin Impact oynamak istesem yerim yok SSD'de. Teleportun önemli olduğu bir oyun Genshin Impact. Yerim 45 GB. Genshin'in PC versiyonu 80 küsur GB iken mobil versiyonu 35 GB.
BlueStacks'te performanslı bir şekilde oynanabilir mi? Bunun yanında rahat bir şekilde oynanabilir mi? Yani fare ve klavye ile rahat bir şekilde oynayabilir miyim emülatör ile? Otomatik ayarlı mıdır, otomatik ayarlıysa atanan tuşların ikonları görünür mü?

Emülatör genel olarak sorunlu bir araçtır hocam. Optimizasyon sorunu illa ki yaşarsınız.. Bazı oyunlar izin vermez ancak Genshin Impact'te sıkıntı olmaz.

Ayarlı mıdır direkt bilemem, deneyimlemedim.

Mac'te öyle oynayanları duymuştum destek olmadığı için. Bilgisayarınız performanslı bir bilgisayar ise tuş atamalarını güzelce yaptıktan sonra bence oynanır.

Biraz bakındım. Sanırım Genshin Impact, Google Play Games PC Beta uygulamasına resmi olarak gelmeden adam akıllı oynamak pek mümkün değil.

Keyifli olacağını sanmıyorum. Emülatör uygulamaları(Google Play Games'i de dahil) düz oyundan daha çok sistem kaynağı tüketiyor. Ayrıca sisteminiz iyi olsa da emülatör kaynaklı mı oyun mu bilmiyorum. FPS'ler 40-60 arası değişiyor ve akıcı bir oyun deneyimi sağlamıyorlar.

Ben bu tarz MMORPG oyunlar için indirim dönemleri GeForce Now alıyorum. Depolamam olsa da çoğu MMORPG indirip yer kaplamak istemiyorum. Size de açıkcası bu tarz oyunlar için bütçeniz varsa önerebilirim.