Oyuna başlayan kişi Liyue bölümünün ne zaman geleceğini nereden bilsin ki? O bölüme kadar oyuncuyu bir nebze de olsa tutması gerekiyor ki sıkılmadan oynasın. Mondstadt bölümünü sıkıcı yaptıktan sonra o oyuncu, daha sonraki kısımların da sıkıcı olacağını düşünüp bırakıyor mantık olarak. Bir de oyuncunun üzerinde o sıkıcı ve kötü havayı bırakınca zaten sonraki bölümlerin eğlenceli olup olmamasının bir anlamı kalmıyor. Bende de bu oldu işte.
Mondstadt hükümdar görevi bittikten sonra görevlere Liyue hükümdar görevi gelecektir başlamak için de 23 Seviye olmak gerekiyor ki bende bunu saçma buluyorum, Mondstadt hükümdar görevi bittikten sonra 23 seviye olamadığımız için yan görev yaparak seviye atlamak gerekiyor sizin dediğiniz gibi bu çok sıkıcı bende tam bu zaman oyunu bırakmıştım zaten, keşke oynayan kişileri oynamaya devam etmesi için teşvik edici şeyler yapsaymış firma.

Mondstadt hükümdar görevi bittikten sonra görevlere Liyue hükümdar görevi gelecektir başlamak için de 23 Seviye olmak gerekiyor ki bende bunu saçma buluyorum, Mondstadt hükümdar görevi bittikten sonra 23 seviye olamadığımız için yan görev yaparak seviye atlamak gerekiyor sizin dediğiniz gibi bu çok sıkıcı bende tam bu zaman oyunu bırakmıştım zaten, keşke oynayan kişileri oynamaya devam etmesi için teşvik edici şeyler yapsaymış firma.
Ben de tam olarak bunu diyorum. Ortada bir teşvik unsuru olsun ki oyuncuyu oynatsın. İlk bölümü berbat yaptıktan sonra diğer bölümleri muhteşem yapmasının bir anlamı yok dediğim gibi. Olay, ilk bölümde. Giriş bölümünü çekici yap ki oyuncu sonraki bölümleri oynayacak motivasyonda olsun.