8 8338 Becerikli Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 218 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 19 Aralık 2024 #21 AMG GOAT dedi: Resmi bir alet değil ama. Archinstall resmi. Genişletmek için tıkla... Resmi bir alet değil zaten ama iş görüyor.
AMG GOAT dedi: Resmi bir alet değil ama. Archinstall resmi. Genişletmek için tıkla... Resmi bir alet değil zaten ama iş görüyor.
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 833 Çözümler 29 Beğeniler 964 Yer Black Shores Archipelago 19 Aralık 2024 #22 8338 dedi: Var Aslında Hocam GitHub - oddlama/gentoo-install: A gentoo installer with a TUI interface that supports systemd and OpenRC, EFI and BIOS, as well as variable disk layouts using ext4, zfs, btrfs, luks and mdraid. Genişletmek için tıkla... Güzel yapmışlar. archinstall Arch Linux Installation Bash Script codeberg.org Bunun gibi bir şey yapıp kendim kullanacağım. Bu şekilde özelleştirmesi daha kolay oluyor benim için.
8338 dedi: Var Aslında Hocam GitHub - oddlama/gentoo-install: A gentoo installer with a TUI interface that supports systemd and OpenRC, EFI and BIOS, as well as variable disk layouts using ext4, zfs, btrfs, luks and mdraid. Genişletmek için tıkla... Güzel yapmışlar. archinstall Arch Linux Installation Bash Script codeberg.org Bunun gibi bir şey yapıp kendim kullanacağım. Bu şekilde özelleştirmesi daha kolay oluyor benim için.
Qilin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 446 Çözümler 2 Beğeniler 260 19 Aralık 2024 #23 AMG GOAT dedi: Archinstall ile kurmayı planlıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Zamanın varsa elle kur, yoksa archinstall ile kurup geç.
AMG GOAT dedi: Archinstall ile kurmayı planlıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Zamanın varsa elle kur, yoksa archinstall ile kurup geç.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.429 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.412 Yer Denizli 19 Aralık 2024 #24 Qilin dedi: Zamanın varsa elle kur, yoksa archinstall ile kurup geç. Genişletmek için tıkla... Zamandan öte karışık geldi işlem. Okudum Wikiyi.
Qilin dedi: Zamanın varsa elle kur, yoksa archinstall ile kurup geç. Genişletmek için tıkla... Zamandan öte karışık geldi işlem. Okudum Wikiyi.
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.755 Makaleler 3 Çözümler 90 Beğeniler 6.853 21 Aralık 2024 #25 Arch Linux kurabilen biri rahatça Gentoo kurabilir. Temel Ingilizce ve okuduğunu anlama becerisine sahip olan herkes yapabilir.
Arch Linux kurabilen biri rahatça Gentoo kurabilir. Temel Ingilizce ve okuduğunu anlama becerisine sahip olan herkes yapabilir.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.429 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.412 Yer Denizli 21 Aralık 2024 #26 Cruslan dedi: Arch Linux kurabilen biri rahatça Gentoo kurabilir. Temel Ingilizce ve okuduğunu anlama becerisine sahip olan herkes yapabilir. Genişletmek için tıkla... Abi sorun şu. Konu sahibi archinstall ile kurmuş.
Cruslan dedi: Arch Linux kurabilen biri rahatça Gentoo kurabilir. Temel Ingilizce ve okuduğunu anlama becerisine sahip olan herkes yapabilir. Genişletmek için tıkla... Abi sorun şu. Konu sahibi archinstall ile kurmuş.