Rehber Gentoo Linux Kurulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aslaire
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 143
  • Görüntüleme Görüntüleme 8B
İlk kısmı anlayamadım sanal makinede deniyorum, Internet'e nasıl bağlayacağız sistemi?
Kodları sırasıyla yazın hocam. Sanal makine için kurulum yapıyorsanız ve bilgisayarınızda (Sanal makine değil.) stabil bir internet bağlantısı var ise sanal makineye Ethernet olarak geçecektir.

En sevdiğim dağıtım Gentoo, keşke işlemcim biraz daha iyi olsaydı da kullansaydım. Rehber güzel gözüküyor başarılarının devamını dilerim.

En sevdiğim dağıtım Gentoo, keşke işlemcim biraz daha iyi olsaydı da kullansaydım. Rehber güzel gözüküyor başarılarının devamını dilerim.
Artık Gentoo önceden derlenmiş paketler sunuyor. -O2 optimizasyonları ve x86_64-v3 komut setiyle derlenmiş paketleri edinebilirsin. Bazı kütüphanelerin hala derlenmesi gerekiyor ama o kütüphaneler çok çabuk derleniyor.

Genkernel kisminda;
Kod:
The following REQUIRED_USE flag constraints are unsatisfied:
exactly-one-of ( python_single_target_python3_11 python_single_target_python3_12 )
Hatasini aliyorum ne yapmam lazim?

Genkernel kisminda;
Kod:
The following REQUIRED_USE flag constraints are unsatisfied:
exactly-one-of ( python_single_target_python3_11 python_single_target_python3_12 )
Hatasini aliyorum ne yapmam lazim?
Hallettim.
sys-kernel/genkernel PYTHON_SINGLE_TARGET: -* python3_12

Son düzenleme:
Genkernel kullanılmaması gereken ve önerilmeyen bir program. Gentoo ekibinin gelişirdiği bir şey değil, bayağı da eski ki birçok özellik hala desteklenmiyor. Gentoo-kernel ile otomatik kurulum veya kaynağından manuel derleme tavsiye edilmekte.

Dünden beri bir türlü buildleyemedim zaten dediginiz gibi yapacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…