E Eren T. Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 617 Makaleler 9 Çözümler 8 Beğeniler 819 5 Ocak 2024 #1 @Aslaire Kod: chroot /mnt/gentoo /bin/bash Bu komutta hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Hata: @Cruslan
@Aslaire Kod: chroot /mnt/gentoo /bin/bash Bu komutta hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Hata: @Cruslan
Çözüm Cruslan 5 Ocak 2024 Cruslan dedi: İzin verirsen biraz inceleyim. Olur mu? Ben hiç yaşamadım çünkü. Wiki'de yazan hataya uymuyor pek sorunun. Genişletmek için tıkla... Hangi stage3 tarball'ını kullandın? arm64 olanı indirmiş olabilir misin? Aslaire dedi: Merhaba, konuyu yeni gördüm. Doğru Stage3 dosyasını indirdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Benden önce yazdınız.
Cruslan dedi: İzin verirsen biraz inceleyim. Olur mu? Ben hiç yaşamadım çünkü. Wiki'de yazan hataya uymuyor pek sorunun. Genişletmek için tıkla... Hangi stage3 tarball'ını kullandın? arm64 olanı indirmiş olabilir misin? Aslaire dedi: Merhaba, konuyu yeni gördüm. Doğru Stage3 dosyasını indirdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Benden önce yazdınız.
KS KS E Eren T. Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 617 Makaleler 9 Çözümler 8 Beğeniler 819 5 Ocak 2024 #21 Cruslan dedi: /mnt/gentoo'nun içini boşaltmayı unutma, paketler çakışmasın. Genişletmek için tıkla... Yeni sanal makine oluşturup temizden başlayacağım hocam Sorunum çözülmüştür, cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Son düzenleme: 5 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: /mnt/gentoo'nun içini boşaltmayı unutma, paketler çakışmasın. Genişletmek için tıkla... Yeni sanal makine oluşturup temizden başlayacağım hocam Sorunum çözülmüştür, cevap verdiğiniz için teşekkür ederim