Gentoo'ya geçiş yapacağım: Bilmem gerekenler neler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 14083
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 532
  • Etiketler Etiketler
    gentoo geri
Ben islemcim yeterince hizli oldugu icin onemsemiyorum, sadece use flaglari kullanmak istedigimde derliyorum paketleri.

Binary paketleri kullanarak kurabilirsin. Herseyi derlemek zorunda kalmazsin haliyle.
Binary paketlerin sayısı az gibi. Her yazılım için binary paket karşılığı olmayabiliyor. Bu durumda yine kaynaktan derleme yapılıyor.

Binary paketlerin sayısı az gibi. Her yazılım için binary paket karşılığı olmayabiliyor. Bu durumda yine kaynaktan derleme yapılıyor.
USE flagı elle belirlerseniz derlenen paketin ve sizin istekleriniz uyuşmadığı için derleme yoluna gider. Binary paket kullanacaksanız çok az USE flagı kullanmanız lazım.

USE flagı elle belirlerseniz derlenen paketin ve sizin istekleriniz uyuşmadığı için derleme yoluna gider. Binary paket kullanacaksanız çok az USE flagı kullanmanız lazım.
Gerçi bu durumda derlememesi için --getbinpkgonly diye bir parametre var mış. Bulamazsa hiçbir şey yapmıyor olması lazım. Denemedim.

Hazır kurulumu yapmışken Gentoo için bir kurulum rehberi hazırlamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…