Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Bir süre önce Geocaching'e denk gelmiş ama sonra unutmuştum. Bu sabah tekrar aklıma geldi ve biraz araştırdım. Kuzey Kıbrıs tarafında inanılmaz güzel noktalar varmış; yakın zamanda fırsat buldukça hepsine sırayla gitmeyi planlıyorum.

Aranızda daha önce Geocaching yapmış olan var mı? Deneyimli olanlardan tavsiye dinlemek isterim.

Türkiye'de de özellikle İstanbul tarafında çok güzel rotalar hazırlayanlar var. İnsanların grup halinde bu etkinlikleri yapması harika duruyor; ben de orada olsam o tarz bir gruba katılmayı çok isterdim. Hem doğayla iç içe hem de çok sakinleştirici bir hobiye benziyor.

@Emir aramamız lazım :D

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ethem Efe, baktım şimdi bayağı varmış KKTC'de, Mersin'de bir iki tane tek var. Güzel, belki bir gün yaparız kimbilir?
Var var bayağı var, lokasyonlar inanılmaz güzel zaten, cache bulunamasa bile sırf deneyimlemek için gidilir.

Neden olmasın? Sık sık buluşma yapanlar da var, daha 25 Mayıs'ta yapmış birileri mesela. Hepsinin altında yılanlar konusunda dikkat edin yazıyor ama :oops:

@Ethem Efe, Yudi Dağı'na çıkmıştım geçen. Yılan var bayağı, dikkat etmek lazım.
Göz gezdireceğim. Bir süredir güzel bir doğa yürüyüşü yapmak istemiyor değilim açıkçası, belki tepeye bir tane de ben saklarım :)

Girişi nereden yapılıyor? Patika olarak nasıl gidileceği gözüküyor mu?