Gerçek ten rengim ne?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Freaktofen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 204

Freaktofen

Başarılı
Antropolojik çalışmalarım için ten rengimi çözmeye çalıştım ama gerçekten çözemiyorum. Şimdi benim göğüs kafesimin üstü yani boğazımın altında bir boşluk varya, orası gerçekten beyaz, ama alta doğru gittikçe Hintli esmerlige kadar geliyor. Sonra göbek deliği ve diz kapağı arasında aniden beyazlama var. iç uyluk beyaz, ve tam bacak üstüne bir ağda yaptım orası da beyaz olmuştu. Şöyle ki kıl yoğunluğu gerçekten zorlaştırıyor. Ayrıca kol kasımın içi beyaz. Bacaklarımda ışığa göre çok değişiyor ancak beyaz çok inanılmaz parlak olmayan bir ışıkta beyaz

Normal böyle kalsaydı tamam beyaz derdim, ancak ki bu beyaz yerleri iki parmağımla birbirine yakınlaştirinca arada kalan bölge inanılmaz koyulasiyor. Bunu kolumu 90 derece yapınca da belli oluyor. Bunu ablama falan da yaptım hiçbir şey olmuyordu. Bu koyulaşma gerçek tenim mi yoksa serbest birakinca mı gerçek tenim oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka saydığın yerler dışında vücutta ne kalıyor ki geriye? Yüzünde kıl az olur evrimin gereği ile. Yüzün beyaz mı? Kıl olan yere göre yorum yapılmaz ne yazık ki.

Güneş görmeyen yerlerin gerçek ten rengindir göğüs, iç kol gibi.

Kanka saydığın yerler dışında vücutta ne kalıyor ki geriye? Yüzünde kıl az olur evrimin gereği ile. Yüzün beyaz mı? Kıl olan yere göre yorum yapılmaz ne yazık ki.

Göğsüm, bacak, iç uyluk beyaz. Yüz, göbek, dizler ve kollar kara. Kıl olan yere göre yorum yapılmaz derken ne diyorsunuz? Kıl çıkan yerde deri koyulaşmazki, ben orada yoğunluktan köklerinin görünmediği için söyledim.

Kıl olan yere göre yorum yapılmaz derken ne diyorsunuz? Kıl çıkan yerde deri koyulaşmazki, ben orada yoğunluktan köklerinin görünmediği için söyledim.
Kıllı bir bölgede deri koyulaşmaz da apaçık beyaz da olmaz ama. Gerçek ten rengini kapatacak kadar kıllı vücutlar da var. Kıl miktarını bilmiyorum tabii ki. Biraz kafaya göre bir yorum olmuş. Esmer diyorum ben sizin için çok güneş almayan yerler beyaz olur tabii ki ama ben de beyaz bir ten rengine sahip biri olarak kendimi senle kıyaslayınca biraz tabii hayalden bir silüet çizdim senin için. Esmer veya buğday tenli diyebilirim.

Güneş görmeyen yerlerin gerçek ten rengindir göğüs, iç kol gibi.
Ama işte hocam saydığım beyaz yerlerde deri itince, bastırınca koyulasiyor. Galiba altındaki kırmızı katmandan dolayi midir? Belki oranın derisi ince olduğundan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…