Japon yapıştırıcısı
Başarılı
Rr3.
Hocam ne yaptiniz Asphalt 9 da dumduz giderken 360 cekebiliyorsun arabayla, bu mu gerçekçi?
Vallahi tek deneyimim bunlar ve hoşuma gitmişdi ondan önerdim. Normalde Car Driving Simulator'dan üstüne tanımam.
Rr3.
Hocam ne yaptiniz Asphalt 9 da dumduz giderken 360 cekebiliyorsun arabayla, bu mu gerçekçi?
Hocalarım bana yarış, drift tarzı oyunlar değil de sadece arabayı alıp şehirde gezdiğimiz oyunlar hitap ediyor o tarz oyunlar var mı?
Real Racing 3 bence kötü. Araba fizikleri oyuncak gibi. 300 le bariyere çarpınca sanki 50 ile kaldırıma çarpmışsın tepkisi veriyor. Araba sesleri de iyi değil. Tabii ücretsiz olması avantaj ama daha iyisi var ki demişsin daha iyi olanı da.Real Racing 3 cogu kisiye gider genelde. Assist ozelliklerini kapatinca zorlayici bir deneyim de yasatabiliyor isterseniz.
Parali olmasi sorun degilse mobilde en gercekcisi tabii ki GRID Autosport zaten.
Hocalarım bana yarış, drift tarzı oyunlar değil de sadece arabayı alıp şehirde gezdiğimiz oyunlar hitap ediyor o tarz oyunlar var mı?
CarX Street. Ama optimizasyon sorunu bulunmakta. Amiral gemisi bazı cihazlarda bile kasıyor.Hocalarım bana yarış, drift tarzı oyunlar değil de sadece arabayı alıp şehirde gezdiğimiz oyunlar hitap ediyor o tarz oyunlar var mı?
RR3 gerçekçilikten çok uzaklaştı hocam, 5-6 sene önce falan olsa neyse de. Oversteer mekanikleri falan kepaze yani.Real Racing 3 cogu kisiye gider genelde. Assist ozelliklerini kapatinca zorlayici bir deneyim de yasatabiliyor isterseniz.
Parali olmasi sorun degilse mobilde en gercekcisi tabii ki GRID Autosport zaten.