GRID'in neresi kötü? Benim gördüğüm tek eksiği araç içi kamerası dandik.Assoluto Racing ve Rush Rally 3 dışında hiçbir oyuna bakma. Grid leş. RR3 daha da leş.
RR3 gerçekçilikten çok uzaklaştı hocam, 5-6 sene önce falan olsa neyse de. Oversteer mekanikleri falan kepaze yani.
Detaylar
Kim cevapladı?mr.esat 41
Üstün
Leş kötü bir yakıştırma oldu, iyi oyun da fizikleri patates. Yani, simülasyon için konuşuyorum. Forza kafasında ise arkadaş keyif alır.GRID'in neresi kötü? Benim gördüğüm tek eksiği araç içi kamerası dandik.
Grid Autosport ve saçma fizikleri
Merhaba dostlar. Grid Autosport bildiğiniz üzre mobil platformda var, mobil platformun standartlarının çok çok ötesinde bir kaliteye sahip. Grafik, ses, içerik olarak harika bir oyun. Optimizasyonu da güzel, giriş seviyesi M14 bile kasmadan oynatıyor. (30 FPS kilidi olmasa iyiymiş) Fakat ben...
Dediğiniz sorun oyunla alakalı değil aslında. Sürüş mekanikleri mobile konsoldan portlandığı için aşırı hassas olmuş. Bende oynarken alışamadım dokunmatik kontrollerle, sürüş assistini simülasyona çektim. Ama muhtemelen adam akıllı bir kontrolcü ile bu hassas olayı çözülecektir. Assoluto Racing de oynadım yalan söylemeyeceğim bana aşırı dandik gelmişti. Araç sesleri ve grafikleri. Ama fiziklerini bilemem.Leş kötü bir yakıştırma oldu, iyi oyun da fizikleri patates. Yani, simülasyon için konuşuyorum. Forza kafasında ise arkadaş keyif alır.
Grid Autosport ve saçma fizikleri
Merhaba dostlar. Grid Autosport bildiğiniz üzre mobil platformda var, mobil platformun standartlarının çok çok ötesinde bir kaliteye sahip. Grafik, ses, içerik olarak harika bir oyun. Optimizasyonu da güzel, giriş seviyesi M14 bile kasmadan oynatıyor. (30 FPS kilidi olmasa iyiymiş) Fakat ben...techolay.net
mr.esat 41
Üstün
Araç sesleri mobil için tatmin edici bence, grafikleri de FPS göz önünde bulundurulursa gayet iyi. Grid Legends bilgisayarda da böyle, patates fizikleri.Dediğiniz sorun oyunla alakalı değil aslında. Sürüş mekanikleri mobile konsoldan portlandığı için aşırı hassas olmuş. Bende oynarken alışamadım dokunmatik kontrollerle, sürüş assistini simülasyona çektim. Ama muhtemelen adam akıllı bir kontrolcü ile bu hassas olayı çözülecektir. Assoluto Racing de oynadım yalan söylemeyeceğim bana aşırı dandik gelmişti. Araç sesleri ve grafikleri. Ama fiziklerini bilemem.
Assoluto Racing'in GRID'e göre çok geride sesleri ve grafikleri. Yazında 30 FPS kilidi var yazmışsın ama cihazınla alakalı muhtemelen. Ben 60 FPS oynadım GRID'i. GRID Legends oynamadığım için yorum yapamam.Araç sesleri mobil için tatmin edici bence, grafikleri de FPS göz önünde bulundurulursa gayet iyi. Grid Legends bilgisayarda da böyle, patates fizikleri.
Son düzenleyen: Moderatör:
mr.esat 41
Üstün
Uçurum bir fark yok, mobil için tatmin edici seviyede Assoluto'nun sesleri. Grafikler de keza öyle.Assoluto Racing'in GRID'e göre çok geride sesleri ve grafikleri. Yazında 30 FPS kilidi var yazmışsın ama cihazınla alakalı muhtemelen. Ben 60 FPS oynadım GRID'i. GRID Legends oynamadığım için yorum yapamam.
Simülasyon oyununda birinci öncelik sesse şayet NFS tarihin en iyi simi oluyor. Ama mâlesef ki öyle değil, bu da Assoltuo'yu Grid'den daha iyi bir simülasyon oyunu yapar. Ayrıca çok geride falan da değil.
Yazımda 30FPS'nin cihazımla alakalı olmadığını söylemedim ama.
Uçurum bir fark yok, mobil için tatmin edici seviyede Assoluto'nun sesleri. Grafikler de keza öyle.
Simülasyon oyununda birinci öncelik sesse şayet NFS tarihin en iyi simi oluyor. Ama mâlesef ki öyle değil, bu da Assoltuo'yu Grid'den daha iyi bir simülasyon oyunu yapar. Ayrıca çok geride falan da değil.
Yazımda 30FPS'nin cihazımla alakalı olmadığını söylemedim ama.
Assoluto Racing'i GRID'i oynadığım kadar oynamadım. GRID'i ise bir simülasyon oyunundan ziyade arcade+simülasyon şeklinde oynadım. Forza tarzı diyebilirim yani. Grafik konusunda Assoluto kötü sayılmaz ama GRID'in gerisinde. Ses konusunda da kötü sayılmaz ama GRID'in gerisinde. Fizik konusu hakkında detaylı yorum yapamam çünkü ben oyunu fiziklerine dikkat ederek oynamadım. Ki bence GRID'in grafikleri Assoluto'nun çok çok ilerisinde.