Tekrar açılıp açılmayacağını kim nereden biliyor? Roblox için de her hafta açılacak denilip duruldu fakat açılmadı. Yani bizim bunu cevaplayacak kadar insanüstü özelliğimiz yok.

Bilemeyiz. Belki Instagram gibi birkaç gün sonra açarlar, belki Roblox gibi hiç açmazlar. Bunların sağı solu belli değil.
Bu kadar olaydan sonra siyasal islamcı devletin açacağını düşünmüyorum pek ama kim bilebilir?

Temsilciliği yok Türkiye'de. Veri paylaşmıyorlar. Zaten o yüzden yasaklandı. Bunları yaparlarsa açılır.

Haber bile değil ki asılsız olsun.
Haber değil derken, inanmadığınız için mi yoksa LOG kayıtlarına ulaşılmadığını düşündüğünüz için mi? Eğer 2. durum ise, SSG cihazında oturum bilgilerinin LOG kayıtları var. Yani BTK, herkesin çok rahat bir şekilde LOG kayıtlarını isteyebilir, işlem başlatılabilir gerekli görülürse eğer. VPN,DNS kullanıp "gizlendiğini" düşünen arkadaşlara söylüyorum sakın öyle düşünmeyin, başınızı yakarlar (Discord anlamında söylemiyorum, girdiğiniz sitelere dikkat edin)

Haber değil derken, inanmadığınız için mi yoksa LOG kayıtlarına ulaşılmadığını düşündüğünüz için mi? Eğer 2. durum ise, SSG cihazında oturum bilgilerinin LOG kayıtları var. Yani BTK, herkesin çok rahat bir şekilde LOG kayıtlarını isteyebilir, işlem başlatılabilir gerekli görülürse eğer. VPN,DNS kullanıp "gizlendiğini" düşünen arkadaşlara söylüyorum sakın öyle düşünmeyin, başınızı yakarlar (Discord anlamında söylemiyorum, girdiğiniz sitelere dikkat edin)
Mevzu log kayıtlarının istenip istenmemesi veya verilip verilememesi değil, zaten işin içine VPN girince bambaşka bir hal alıyor. Mevzu etkileşim için para uğruna tek cümlelik ve kaynak olmadan "haber" paylaştığını iddia eden twitter sayfaları.

Mevzu log kayıtlarının istenip istenmemesi veya verilip verilememesi değil, zaten işin içine VPN girince bambaşka bir hal alıyor. Mevzu etkileşim için para uğruna tek cümlelik ve kaynak olmadan "haber" paylaştığını iddia eden twitter sayfaları.
Ha, tamam. Ben LOG kayıtlarına ulaşılmaz olduğunu düşündüğün için öyle söyledin sandım.

Geri açılıp açılmayacağı belli değil. Discord bunun arkasında duracak gibi görünüyor ama.
Açılmaz ise bir sürü alternatif var. Birini kullanırız işte.
1728458979799.webp