Bana göre açılmayacak, şimdiden hazırlıklı olmak lazım. Revolt'a geçtim aynı arayüz neredeyse aynı diye ve çok memnunum.
Detaylar
Kim cevapladı?Açılması lazım. 1 yıllık Nitro alan insanlar mağdur oldu.
Arthricia
Uzman
Mikrop olayları artmışken bi şey yapmak için bi şey yaptılar bence. Asla çözüm değil çünkü bu bu suça karışan mikropcukların tamamı gizlenmeyi biliyor ve yasakları aşma konusunda bi sorun yaşadıklarını sanmıyorum düzgün kullanan insanlar için sorun oluyor.
SadeceZinzap
Uzman
VPN'le falan girer onlarda.Açılması lazım. 1 yıllık Nitro alan insanlar mağdur oldu.
Açılması lazım. 1 yıllık Nitro alan insanlar mağdur oldu.
Yalnız devlet açmam derse açmaz bizim söylememizle olacak iş değil.
SadeceZinzap
Uzman
Şimdiden kullandığınız uygulamaların keyfini çıkarın, bir ihtimal yakında onlarda yasaklanacak.
Ben bu kafayı anlayamıyorum. Hayır yani Discord herkesin olduğu bir topluluk. Madem onu kapatıyorsun WhatsApp grupları da aynı şeyin laciverti. Onu da kapat. Ne saçma sapan işler ya. Hele Telegram Discord'dan daha beter. Herkes biliyor bunu.
Sizin gibilere Kuzey Kore gibi intranet bile fazla. E-devlet harici bütün sitelere girişiniz yasak olmalı. He bir de CİMER açık olsun sevmediğiniz bir şey olursa şikayet edersiniz.Karar gayet doğru ve güzel bir karardı. Böyle bir olay sonrası açılacağını pek düşünmüyorum. Umarım açılmaz zaten açılmaması için X te elimizden geleni de yapacağız.
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-