Discord Geri açılacak mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kries
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    discord
Karar gayet doğru ve güzel bir karardı. Böyle bir olay sonrası açılacağını pek düşünmüyorum. Umarım açılmaz zaten açılmaması için X te elimizden geleni de yapacağız. Zira Discord Support en basit bir şey için bile size yardım etmeyi direkt reddediyor. Sadece hukuki süreç başlatınca ' tamam tamam siliyorum ' şeklinde tavır yapıyorlar. Bu çöp uygulamanın Support'u baştan aşağıya değişmeden açılmaması gerek. Aşağıya Support hakkında çok basit bir örnek bırakıyorum.

Support yetkilisi 1: Efendim kullanıcı insanların tüm değerlerine küfredip tehdit ederek kimlik bilgilerini yayıyormuş. Ne yapalım?
Support yetkilisi 2: Bir şey yapma kalsın.

Support yetkilisi 1: Efendim kullanıcı sunucuda çalıntı kredi kartları satıyor ne yapalım?
Support yetkilisi 2: Salla gitsin.

Support yetkilisi 1: Efendim daha az önce size söylediğim mağdur arkadaş platform hakkında hukuki süreç başlatmış. Ne yapalım?
Support yetkilisi 2: Suçu işleyeni yasakla başımız belaya girmesin.

Support yetkilisi 1: Efendim bir tane kullanıcının modlanmış Discord kullandığını tespit ettik.
Support yetkilisi 2: Banlasana oğlum ne duruyorsun? TOS'u ihlal ediyor derhal banla.

Ofisleri yoksa faturada nasıl vergi gözüküyor? Bir şekilde bir temsilcisi vs. vardır. Yoksa vergi numarası olmaz...

Sana küfür etseler ona bile mi şikayetçi olursun? Şu kızları taciz eden, kuran-ı-kerimi yırtan gibi gibi ağır işler yapanlar dışında uğraşmaya değmez ki.

İfadeler: 409
Bence açılır.

Bu arada, bende özel bir yetenek gibi bir şey var. Tüm yasaklı sitelere ve platformlara girebiliyorum. Discord da dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…