Evet üzerine konuştuğumuz şey ise ağır kusurdur muayeneden geçmez.Şubat ayında muayenesi var ozaman belli olur mu hocam ne var ne yok?
Detaylar
Kim cevapladı?Bu ses dışında arabada herhangi bir sorun yok yürüyeni motoru falan iyi ama bu ses niye oluyor bilmiyorum ve çok nadir oluyor.Evet üzerine konuştuğumuz şey ise ağır kusurdur muayeneden geçmez.
Şimdi geri vites dişlisi, ileri vites dişlisinden farklıdır. Ses daha farklı çıkabilir. Vites atarken manueller, biraz daha sesli çalışabilir geriye takarken.
Sen aracın alt takımını da bir kontrol ettir bakalım, bazen alt yürüyenden dolayı da böyle sesler çıkarma ihtimali olabiliyor. Sadece geri giderken mi çıkartıyor bu sesi?
Baskı balata ne durumda? Enteresanlık hissediyor musun?
Sen aracın alt takımını da bir kontrol ettir bakalım, bazen alt yürüyenden dolayı da böyle sesler çıkarma ihtimali olabiliyor. Sadece geri giderken mi çıkartıyor bu sesi?
Baskı balata ne durumda? Enteresanlık hissediyor musun?
Şimdi geri vites dişlisi, ileri vites dişlisinden farklıdır. Ses daha farklı çıkabilir. Vites atarken manueller, biraz daha sesli çalışabilir geriye takarken.
Baskı Bala'ta ne durumda? Enteresanlık hissediyor musun?
Gelen ses alttan geliyor gibi ama vites gerideyken ve geri gelirken oldu bu ses. Ayrıca araba stop halindeyken vitesleri kontrol ettim teker teker bire ikiye üçe dörde beşe hepsinde alttan ses geliyor tık tık diye ama hafif böyle anormal bir ses değil. Bazen geri vitese takarken cartlama sesi geliyor ama onun sebebi araba tam durmadan geri vitese takmamdan dolayı oluyormuş yani dayım öyle söyledi. Debriyajda tuhaf bir şey hissetmiyorum yani ilk kullandığımdan beri aynı.
Gelen ses alttan geliyor gibi ama vites gerideyken ve geri gelirken oldu bu ses. Ayrıca araba stop halindeyken vitesleri kontrol ettim teker teker bire ikiye üçe dörde beşe hepsinde alttan ses geliyor tık tık diye ama hafif böyle anormal bir ses değil. Bazen geri vitese takarken cartlama sesi geliyor ama onun sebebi araba tam durmadan geri vitese takmamdan dolayı oluyormuş yani dayım öyle söyledi. Debriyajda tuhaf bir şey hissetmiyorum yani ilk kullandığımdan beri aynı.
Bu arada abi sağ olasın açtığım konularla ilgilendin. Bu konuda da ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Bu arada abi sağ olasın açtığım konularla ilgilendin. Bu konuda da ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Rica ederim. O cartlama sesi, bazen dururken bile yapabiliyor Manuel araçlarda. Tam durmadan zaten, geri vitese takmamalısın.
Tık tık sesler normal. Ticari araba doblo kemikli vites geçişleri var.
Ben alt takımdan şüpheleniyorum lakin 6-7 bin ortalama parçadan oluşan bir makinedir araçlar. İllaki yanılabiliriz hepimiz.
Kontrol ettir bakalım neler çıkacak.
Rica ederim. O cartlama sesi, bazen dururken bile yapabiliyor manuel araçlarda. Tam durmadan zaten, geri vitese takmamalısın.
Tık tık sesler normal. Ticari araba doblo kemikli vites geçişleri var.
Ben alt takımdan şüpheleniyorum lakin 6-7 bin ortalama parçadan oluşan bir makinedir araçlar. İllaki yanılabiliriz hepimiz.
Kontrol ettir bakalım neler çıkacak.
Ya bizim buralarda çok kasis var hala daha ekliyorlar geçenlerde hep geçtiğim yoldan gene geçiyordum, oraya yeni kasis eklemişler kasiside fark etmedim zaten gece karanlığı son anda frenledim ama bir 30 ile girdim kasise belki daha yüksek hızlada girmiş olabilirim ama arabanın altını vurduğumu düşünmüyorum çünkü gecenin sessizliğinde o vurma sesini duyardım diye düşünüyorum ama üstünden geçerken ciddi sarsıntı hissettim. Acaba kasislerden geçerken bir yere falan mı vurdum bilmiyorum. Kontrol ettirmek için nereye gitmem gerek onu da bilmiyorum bir de kontrol masrafı ne kadar tutar ki?
Ya bizim buralarda çok kasis var hala daha ekliyorlar geçenlerde hep geçtiğim yoldan gene geçiyordum, oraya yeni kasis eklemişler kasiside fark etmedim zaten gece karanlığı son anda frenledim ama bir 30 ile girdim kasise belki daha yüksek hızlada girmiş olabilirim ama arabanın altını vurduğumu düşünmüyorum çünkü gecenin sessizliğinde o vurma sesini duyardım diye düşünüyorum ama üstünden geçerken ciddi sarsıntı hissettim. Acaba kasislerden geçerken bir yere falan mı vurdum bilmiyorum. Kontrol ettirmek için nereye gitmem gerek onu da bilmiyorum bir de kontrol masrafı ne kadar tutar ki?
Yaşadığınız yerde güzel bir özel servise gidin, bakarlar. İyi bir usta ise, kontrol için ücret bile almayabilir.
Borcumuz nedir dersin adama, sen ne verirsen abi der geçer usta zaten genel olarak.
1000 lirayı geçmez o kontrol ücretli bile olsa.
Daha sonra yok şu yapılacak, bu yapılacak ciddi masraf çıkarırsa başka servislere de götür aracını. Tam teyit etmeden sorunları, hemen para harcama.
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri