Makaleler
13
Yer
Bolu Dağı Tüneli
Ford, 2025 yılında tarihinde görülmemiş bir rekora imza atarak bu sene tam 153 geri çağırma çağrısı yaptı.

153 geri çağırma ile diğer bütün marka ve grupları geride bırakan Ford, toplamda yaklaşık 13 milyon Ford ve Lincoln marka aracın bu çağrıdan etkilendiğini açıkladı.

👨‍🔧 Bu sayı, neredeyse 60 saniyede 25 adet Ford aracının servislere girmesi anlamına geliyor.

Geri çağırma işlemlerinin gerek teknik, gerek donanım, gerek de fiziksel düzeltmeler içerdiğini belirtelim.

İşte en çok geri çağırmadan en aza doğru giden bir tablo.
Screenshot_20260106-201223.webp

İki Uzak Doğu markasının sonuncu olması gözlerden kaçmıyor, Toyota-Lexus ve KIA.

KIA'nın bu listede sonuncu olması, KIA'nın halihazırda en az sorun çıkaran marka olmasıyla da bağdaştırılabilir.
Yıllar özelinde kaynaklandırılabilir beyandır.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

otomobilinmesutabisi / Instagram
mesutabi.com

Son düzenleme:
Ford, 2025 yılında tarihinde görülmemiş bir rekora imza atarak bu sene tam 153 geri çağırma çağrısı yaptı.

153 geri çağırma ile diğer bütün marka ve grupları geride bırakan Ford, toplamda yaklaşık 13 milyon Ford ve Lincoln marka aracın bu çağrıdan etkilendiğini açıkladı.

👨‍🔧 Bu sayı, neredeyse 60 saniyede 25 adet Ford aracının servislere girmesi anlamına geliyor.

Geri çağırma işlemlerinin gerek teknik, gerek donanım, gerek de fiziksel düzeltmeler içerdiğini belirtelim.

İşte en çok geri çağırmadan en aza doğru giden bir tablo.
Eki Görüntüle 216386

İki Uzak Doğu markasının sonuncu olması gözlerden kaçmıyor, Toyota-Lexus ve KIA.

KIA'nın bu listede sonuncu olması, KIA'nın halihazırda en az sorun çıkaran marka olmasıyla da bağdaştırılabilir.
Yıllar özelinde kaynaklandırılabilir beyandır.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

otomobilinmesutabisi / Instagram
mesutabi.com
Benim Ford aracımda yazılım berbat. Ford’dan son 3-5 senedir iyice soğudum.

Eline sağlık. Lexus markasını da listede görmek sevindirici oldu. Bu arada 2026 yılına giriş yapmamızla birlikte sıfır araç fiyatları hızla yükselmeye başladı. Konuyla ilgili gelişmeleri ve güncel durumu kapsayan yeni bir çalışma yapacağını düşünüyorum. 🫡