Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vurkan

Üstün
Yer
İZMİR
Arkadaşlar geri yükleme sırasında mavi ekran verdi ve hiçbir şekilde Windows'a dönemiyorum. Muhtemelen geri yükleme sırasında USB'ye şarj için cihaz taktım o yüzden oldu, Windows'u kesinlikle kurtarmam gerekiyor. Donanımsal bir sorun yok, başka şekilde Windows yükleyebilirim, fakat eski Windows'u kurtarmam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Geri yükleme noktaları var ama aktif hale getiremiyorum, bu sanırım geri yüklemede mavi ekran yediği için. Windows'a dönmenin bir yolu olamaz mı?
Windows'a dönmenin yolu Windows'u onarmaktan geçiyor. Geri yükleme noktası ile ilerleyemiyorsanız USB'ye Windows boot edip format ekranında onarımı deneyin. O da sonuç vermezse dediğim gibi formatı üzerine yazarak Windows.old dosyası oluşturun.

Geri yükleme noktaları var ama aktif hale getiremiyorum, bu sanırım geri yüklemede mavi ekran yediği için. Windows'a dönmenin bir yolu olamaz mı?
Windows'a dönmenin yolu Windows'u onarmaktan geçiyor. Geri yükleme noktası ile ilerleyemiyorsanız USB'ye Windows boot edip format ekranında onarımı deneyin. O da sonuç vermezse dediğim gibi formatı üzerine yazarak Windows.old dosyası oluşturun.

Son düzenleme:
Çözüm