Detaylar
Kim cevapladı?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Aa derbi vardı şimdi güzelinden zurna gider eyvallah hocam.
Botox Reis
Yetkin
Ben kodu kullanamıyorum manuel olarak kodu girdim kod uygulandı sepette kod otomatik uygulanmıyor 'bu kod kullanılmış' hatası veriyor.
İşte bu da getirin çöplüğü.. Her kodda aynısı oluyor hocam, güya indirim yapıyorlar rezil.Ben kodu kullanamıyorum manuel olarak kodu girdim kod uygulandı sepette kod otomatik uygulanmıyor 'bu kod kullanılmış' hatası veriyor.
Aynen öyle.İşte bu da getirin çöplüğü.. Her kodda aynısı oluyor hocam, güya indirim yapıyorlar rezil.
Botox Reis
Yetkin
İşte bu da getirin çöplüğü.. Her kodda aynısı oluyor hocam, güya indirim yapıyorlar rezil.
Dosya Ekleri
Hocam hepsi yalan. 2 ay önce bir kampanya vardı, ay sonuna kadar geçerliydi. İşte ekiplerimize iletiyoruz ara sıra tekrar deneyin felan ya da 15 dakika sonra giriş yapın yalanları var.
O kodu girdim bana 50TL verdi. Bazen veriyor bazen vermiyor, desteğe başvurunca sallıyorlar kafalarına göre.. Evdeki kişilerin getir hesabından deneyin.
O kodu girdim bana 50TL verdi. Bazen veriyor bazen vermiyor, desteğe başvurunca sallıyorlar kafalarına göre.. Evdeki kişilerin getir hesabından deneyin.
Botox Reis
Yetkin
Başka bir hesabı aynı telefondan girebilir miyiz kodu verir mi?O kodu girdim bana 50TL verdi. Bazen veriyor bazen vermiyor, desteğe başvurunca sallıyorlar kafalarına göre.. Evdeki kişilerin getir hesabından deneyin.